GeForce NOW Dying Light 2 açılmıyor

sweft

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, GeForce NOW'da Dying Light 2 açıyorum. Oyun açılıyor fakat arka planda kalıyor. Steam'e baktığımda ise oyundayım diye gözüküyor, ne yapmam lazım? Son zamanlarda GeForce NOW çok cıvıtmaya başladı. Bunun için mi para veriyorum?
Fotoğraftaki gibi kalıyor, sol alttan Steam'e tıkladığımda ise oyunun açık olduğunu gösteriyor. Bekleyeyim dedim AFK uyarısı gelene kadar. Bekledim hala aynıydı.

Dosya Ekleri

• 1624012249634.png
    1624012249634.png
    630,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamanız güncel mi? Sabit internet hızına sahip misiniz?

Merhaba, GeForce NOW'da Dying Light 2 açıyorum. Oyun açılıyor fakat arka planda kalıyor. Steam'e baktığımda ise oyundayım diye gözüküyor, ne yapmam lazım? Son zamanlarda GeForce NOW çok cıvıtmaya başladı. Bunun için mi para veriyorum?
Fotoğraftaki gibi kalıyor, sol alttan Steam'e tıkladığımda ise oyunun açık olduğunu gösteriyor. Bekleyeyim dedim AFK uyarısı gelene kadar. Bekledim hala aynıydı.

Hocam şu an bende de oluyor çözüm için GFN ayarlarından dengeliye falan alın, bilgisayarı tamamen kapatıp açın düzeliyor rastgele. Düzeldikten sonra grafik ayarlarıyla oynamayın.

Çözünürlüğü 1366x768 yapın. Bir de oyunun açılmasını bekleyin 5 dk falan sürüyor bazen ilk yüklemede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamanız güncel mi? Sabit internet hızına sahip misiniz?

Evet, daha yeni silip indirdim.

Hocam şu an bende de oluyor çözüm için GFN ayarlarından dengeliye falan alın, bilgisayarı tamamen kapatıp açın düzeliyor rastgele. Düzeldikten sonra grafik ayarlarıyla oynamayın.

Çözünürlüğü 1366x768 yapın. Bir de oyunun açılmasını bekleyin 5 dk falan sürüyor bazen ilk yüklemede.

Denemem lazım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı