Dying Light 2 alınır mı?

Alınır, Dying Light 1'deki gibi uzun oynanış süresi sunuyor ve birinci oyunundan çok fark yok gibi gözüküyor. Daha gelişmiş grafikler ve farklı hikaye şeklinde düşünebilirsin, hatırladığım kadarıyla oyun içerisinde ekstra bir şey yok.

Alınır, Dying Light 1'deki gibi uzun oynanış süresi sunuyor ve birinci oyunundan çok fark yok gibi gözüküyor. Daha gelişmiş grafikler ve farklı hikaye şeklinde düşünebilirsin, hatırladığım kadarıyla oyun içerisinde ekstra bir şey yok.
Tamam teşekkür ederim. Alıyorum o zaman ilk oyun bittikten sonra.

Eğer tamamen aynı diyorsanız hikayesi konusunda almam oyunu. Çünkü sıkar yani tıpa tıp aynısı ise.
Aynı değil hocam bayağı farklı hikayesi ilk oyunla alakası yok işleyişin falan. Ayrıca 2. oyunun hikayesi daha iyi. 1. oyunun hikayesinin pek elle tutulur bir tarafı yok. 2. oyunda daha çok kasmışlar. (İki oyunu da bitirdim.)

Aynı değil hocam bayağı farklı hikayesi ilk oyunla alakası yok işleyişin falan. Ayrıca 2. oyunun hikayesi daha iyi. 1. oyunun hikayesinin pek elle tutulur bir tarafı yok. 2. oyunda daha çok kasmışlar. (İki oyunu da bitirdim.)
1. Oyunda ben çok eğlendim aşırı hoşuma gitti bitirmezsem gece rüyalarıma girer o yüzden bir an önce bitirmem lazım. Tek sevmediğim olay bizi kovalayıp bağırıp çağıran şu zombiler vardı ya ismini unuttum onlar yüzünden 5 6 kere kalpten gidiyordum. Sonra diyorlar Türkiye niye böyle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı