ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.803 Makaleler 1 Çözümler 39 20 Ekim 2025 #11 Crexyyy dedi: 1'deki gibi son görev ve ilk görev hariç hepsi oynanabiliyor mu ona göre alayım daha yeni biri bitirdim. Genişletmek için tıkla... Evet Prologue'u geçince direkt coop girip oynamıştık biz ama sonunu getiremedik. 20 saat kadar oynayıp saldık.
Crexyyy dedi: 1'deki gibi son görev ve ilk görev hariç hepsi oynanabiliyor mu ona göre alayım daha yeni biri bitirdim. Genişletmek için tıkla... Evet Prologue'u geçince direkt coop girip oynamıştık biz ama sonunu getiremedik. 20 saat kadar oynayıp saldık.
vitoscaletta10 Femtopat Katılım 16 Ekim 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #12 RuhÇiçeğiSett dedi: EA'lık 50k yapmam lazım hocam istediğim üniversite için 1 sene dişimi sıkıcam ondan sonra rahata kavucağımı düşünüyorum. YBS okumayı düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Güzel bölüm umarım kazanırsınız.
RuhÇiçeğiSett dedi: EA'lık 50k yapmam lazım hocam istediğim üniversite için 1 sene dişimi sıkıcam ondan sonra rahata kavucağımı düşünüyorum. YBS okumayı düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... Güzel bölüm umarım kazanırsınız.
RuhÇiçeğiSett Femtopat Katılım 29 Eylül 2025 Mesajlar 84 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9300H GTX1650 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2025 #13 vitoscaletta10 dedi: Güzel bölüm umarım kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah sizde istediğiniz bölümü kazanırsınız.
vitoscaletta10 dedi: Güzel bölüm umarım kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah sizde istediğiniz bölümü kazanırsınız.