XELLIMINATE Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 69 29 Aralık 2022 #1 Oyunlarda sürekli atma sorunu yaşıyorum attıktan sonra hata da vermiyor donuyor ve direkt atıyor. Çözümü nedir acaba en son Dying Light 2 oynuyordum yine attı ve olay görüntüleyicisinden alttaki görselleri aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
Oyunlarda sürekli atma sorunu yaşıyorum attıktan sonra hata da vermiyor donuyor ve direkt atıyor. Çözümü nedir acaba en son Dying Light 2 oynuyordum yine attı ve olay görüntüleyicisinden alttaki görselleri aldım.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 29 Aralık 2022 #2 Oyun dosyasını doğrulayın. Artı 0 Eksi
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 29 Aralık 2022 #3 Oyunu oynarken kullanılan RAM miktarını takip etmenizi öneririm. Yani başlangıçta mesela 4 GB RAM kullanırken giderek artıyor ise sızıntı vardır. Artı 0 Eksi
Oyunu oynarken kullanılan RAM miktarını takip etmenizi öneririm. Yani başlangıçta mesela 4 GB RAM kullanırken giderek artıyor ise sızıntı vardır.
KS KS XELLIMINATE Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 69 29 Aralık 2022 #4 xanax32 dedi: Oyun dosyasını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Doğruladım PhemiusTR dedi: Oyunu oynarken kullanılan RAM miktarını takip etmenizi öneririm. Yani başlangıçta mesela 4 GB RAM kullanırken giderek artıyor ise sızıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Sabit ram kullanıyor. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Oyun dosyasını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Doğruladım PhemiusTR dedi: Oyunu oynarken kullanılan RAM miktarını takip etmenizi öneririm. Yani başlangıçta mesela 4 GB RAM kullanırken giderek artıyor ise sızıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Sabit ram kullanıyor.