Dying Light'yi yaklaşık 10 saattir oynuyorum. Karakterimle güzel bir gelişme de kaydettim. Çok sinir bozucu bir bug ile karşılaştım. Çözümü bilen birisi falan varsa aydınlatabilir mi? Aynı bugı yaşayan bir arkadaşın videosunu bırakıyorum.
Dying Light'yi yaklaşık 10 saattir oynuyorum. Karakterimle güzel bir gelişme de kaydettim. Çok sinir bozucu bir bug ile karşılaştım. Çözümü bilen birisi falan varsa aydınlatabilir mi? Aynı bugı yaşayan bir arkadaşın videosunu bırakıyorum.
Oyunun içindeki source klasörüne çıkartıyorsunuz inen dosyayı.
Kayıt dosyanızını yedeğini almayı unutmayın.
Oyuna giriyorsunuz ve ı harfine basıp menüyü açıyorsunuz. İpuçları kısmında "invoke with choices" kısmında kaldığınız görevi tekrar başlatıyorsunuz.
Hocam videoyu izleyemiyorum bugün ne olduğunu yazabilme şansın var mı Dying Light serisi fav oyunlarim buglarini vs her şeyini yaptim gördüm (buglarin bazılarını YouTube'dan bazilarini kendim yanlislikla buluyorum )