Gururs

Centipat
ASUS bir kampanya başlattı belirli ürünlerden alana Dying Light 1 ve 2 veriyor kampanya kodunu okutma son geçerlilik tarihi 13 Eylül sizce çıkış tarihi yakın mı? Çünkü aylar sonra çıkacak olan oyunun kodunu dağıtmak saçma olurdu.

Niye saçma olsun? Ön sipariş olarak alınmış gibi etki eder belki kod.

Çıkış tarihi belli olmayan bilgi bile verilmeyen bir oyunda kimse çoğu kişi katılmak istemez kampanyaya ve ön siparişi yok oyunun daha.

Belki birisi bu kampanya dahilinde bir ürün alır ve kendisinde Dying Light vardır ve Dying Light'ı kullanmayıp paylaşmak isterse burada olduğumu hatırlatmak isterim.
Sorunuza gelecek olursak bence oyuna dair verecekleri key önsiparişi aktif edecektir. Sene sonuna kadar veya 2021'nin ilk çeyreğinde oyunun çıkış yapacağını düşünüyorum.

Önceden söyleseydin verirdim Steam'de aktif ettim .

Çıkış tarihi belirsiz. Bu gidişle çıkışına en az 2 yıl var gibi. Belkide hiç çıkmaz ve proje rafa kalkar.

Çıkış tarihi belirsiz. Bu gidişle çıkışına en az 2 yıl var gibi. Belkide hiç çıkmaz ve proje rafa kalkar.

:d o zaman ASUS gibi bir firma neden kampanya yapsın anlaşmaları var. Ve mayıs ayının sonunda yapımcı oyunun neredeyse bittiğini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…