Dying Light 2 çıktığı zaman 750Ti ile oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
RTX 2060 ile zor oynarım diye düşünürken "750 Ti ile oynayabilir miyim?" diye konu gördüm. Kesinlikle oynayacağıma eminim .

Minimum sistem gereksinimi GTX 970 istiyor. Bir ihtimal açar ama FPS tabii ki düşük alır 60 sabit kalsa birkaç ayar yapıpo yeter
2060 la rahatça oynarsın. 750 Ti ile Cyberpunk oynadım.

Minimum sistem gereksinimi GTX 970 istiyor. Bir ihtimal açar ama FPS tabii ki düşük alır 60 sabit kalsa birkaç ayar yapıpo yeter
2060 la rahatça oynarsın. 750 Ti ile Cyberpunk oynadım.
Ultra takıntısı olan birisi değilim zaten. En düşük ayarda olur önemli olan hikayenin güzelliği.

Ultra takıntısı olan birisi değilim zaten. En düşük ayarda olur önemli olan hikayenin güzelliği.
2022 yılında yeni bi sistem toplamanız daha iyi olur belki rtx4000 serisi ekran kartlı sistem toplarsınız.

Dolar düşüse geçsede alsak keşke elalemin yabancısı oyuna 60 dolar veriyor biz 500TL.
Düşüse geçse de alsak demeyeceğiz hocam öyle demekle olmuyor o işler işte. Üretim yapacaksın, Katma değerli ürün satacaksın, Ülkeni kalkındırmak için elinden geleni yapacaksın ki refah içinde yaşayabilesin. Üretim yok Tüketim nirvana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…