Dying Light 2 çıktıktan hemen sonra kırılır mı?

Merhaba, Dying Light 2 çıktıktan hemen sonra kırılır mı, yoksa 1-2 ayı bulur mu kırılması?

Hocam sen ne diyorsun ya ben onu dying light 2 duyumları alır almaz 300 TL ye durmaplay'den ön sipariş vermiştim dying light 2 simgesini görür görmez..2 yıldır bekliyorum yollarını gözlüyorum ))

Muhtemelen 1-2 ayı bulur diye düşünüyorum. Ama Ne kadar Sağlıklı olur orası tartışılır. Korsana destek vermemek gerek ama şuan için fiyatı da bir hayli yüksek olduğu için genel olarak oyuncularda Korsana yönelim olacaktır. Ama hemen Kırılacağını sanmıyorum.

Orijinal alın paranız yoksa indirim bekleyin. Zaten oyun CO-OP daha zevkli.

1 haftaya kırılır bence kırılamaz denen oyun bile 1 hatada kırıldı ama demoyu normale çevirdiler cracklisi 1 ayda yapıldı.

Merhaba, Dying Light 2 çıktıktan hemen sonra kırılır mı, yoksa 1-2 ayı bulur mu kırılması?
Kırılacağını sanmam tenchanld ekibi oyunu duyururken korumalarına da değindi. Ama 1.5 sene içinde kırılmaya ağının garantisini verebilirim.

Hadi farz edelim oyun kırıldı ilk günden. Ama indireceğiniz site, veya oyunu kıran, paketleyen grubun içine Trojan, veya Mining virüsü koyup koymayacağını nereden bileceksiniz? Aslında yine bedava oynamıyorsunuz, bu sefer ürün siz oluyorsunuz. Ha, oyun o kadar eder mi, bence etmez. Cyberpunk gibi bir oyunun daha Aralık ayında 250₺'den çıktığını varsayarsak. Ama yaz aylarına indirime girer, Aralık'da çıkarsa.

Oyun o kadar pahalı ki, moderatörler bu tarz konular yasak olmasına rağmen onaylamış . Hemen kıramazlar, en erken 8 ay sonra kırılır.

Eninde sonunda kırılır. Makul bir fiyata düşmesini bekleyeceğim. Ayrıca Türkçe dil desteği ve önceki oyunun hikayesini ufakta olsa açıklığa kavuşturmalılar. Yoksa çoğu kişi oyunu korsan edinecektir.

Hocam çok güzel özetlemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…