Dying Light 2'yi 1-2 gün önce rahat bir şekilde arkadaşımla co-op modda oynayabiliyorduk sonra çok oyunculu mod hatası almaya başladık. Onun oyununa katılırken veya o benim oyunuma katılmaya çalışırken oluyor. Steam'den oyun dosyalarını doğrula yaptık ikimizde ama yine aynı problem.
Random public oyunculara katılmayı deneyin. Onlara katılabiliyorsanız baştan save açıp prologue kısmı tamamlamanız gerekecek.
Alternatif çözüm: Radmin, Hamachi veya benzeri yazılımlar ile sanal ağ oluşturup LAN'dan girmeyi de deneyebilirsiniz.
Random public oyunculara katılmayı deneyin. Onlara katılabiliyorsanız baştan save açıp prologue kısmı tamamlamanız gerekecek.
Alternatif çözüm: Radmin, Hamachi veya benzeri yazılımlar ile sanal ağ oluşturup Lan'dan girmeyi de deneyebilirsiniz.
Dying Light 2'yi 1-2 gün önce rahat bir şekilde arkadaşımla co-op modda oynayabiliyorduk sonra çok oyunculu mod hatası almaya başladık. Onun oyununa katılırken veya o benim oyunuma katılmaya çalışırken oluyor. Steam'den oyun dosyalarını doğrula yaptık ikimizde ama yine aynı problem.
Dying Light 2 de online menüsünde LAN seçeneği bulunmuyor.
Nasıl olacak ?
Hamachi kullandıktan sona online sunucular listesinde mi çıkacak arkadaşımın oyunu ya da benim oyunum ?
Dying Light 1 de aynı hatayı veriyor maalesef.
Bence sunucularda bir sıkıntı var.
Ama bu sorun neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum.
Umarım çok daha uzun zaman almaz.
Ancak çok oyunculu sunuculara bakınca bazılarının 2-3 kişi oynadığını görüyorum.