erendogan123 Decapat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar, Dying Light 2 de Denuvo koruması olacak mı? Biliyorsunuz. Oyunlar çok pahalandı. Bir oyuna 400 TL vermek istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022
Arkadaşlar, Dying Light 2 de Denuvo koruması olacak mı? Biliyorsunuz. Oyunlar çok pahalandı. Bir oyuna 400 TL vermek istemiyorum.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 14 Ocak 2022 #2 Olur muhtemelen, işine gelmiyorsa kırılınca oynarsın sen bilirsin.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ocak 2022 #3 erendogan123 dedi: Arkadaşlar, Dying Light 2 de Denuvo koruması olacak mı? Biliyorsunuz. Oyunlar çok pahalandı. Bir oyuna 400 TL vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben çok kasacaklarını düşünmüyorum. Bence olmayabilir ama oladabilir.
erendogan123 dedi: Arkadaşlar, Dying Light 2 de Denuvo koruması olacak mı? Biliyorsunuz. Oyunlar çok pahalandı. Bir oyuna 400 TL vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben çok kasacaklarını düşünmüyorum. Bence olmayabilir ama oladabilir.
Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 14 Ocak 2022 #4 Denuvo yok, Steam koruması var ama AAA oyun olduğu için üzerine düşüp hemen kıracaklardır. God of War'da aynı korumayla bugün çıktı, çıktığı gün kırıldı. Bu da muhtemelen çıktığı gün kırılır.
Denuvo yok, Steam koruması var ama AAA oyun olduğu için üzerine düşüp hemen kıracaklardır. God of War'da aynı korumayla bugün çıktı, çıktığı gün kırıldı. Bu da muhtemelen çıktığı gün kırılır.