Dying Light 2 Epic Games Store'dan alınır mı?

Cookie ninja

Centipat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi epic 130 tl bir kupon verdi,malum dying light 2 de çıkacak,sizce bu kuponu kullanıp DyinLight 2 yi epicten almalı mıyım herhangi bir launcher sorunu var mı
ya da fps sorunu gibi ?

O kupon ön siparişlerde kullanılmıyordu sanırım, 4 şubatı beklemelisiniz.

Bildiğiniz gibi epic 130 tl bir kupon verdi,malum dying light 2 de çıkacak,sizce bu kuponu kullanıp DyinLight 2 yi epicten almalı mıyım herhangi bir launcher sorunu var mı
ya da fps sorunu gibi ?
Oyun içi fps etkilenmez.

Bir sorun olacağını sanmıyorum ama Epic Games sanki indirirken biraz yavaş indiriyor gibi geldi.

Bildiğiniz gibi Epic 130 TL bir kupon verdi, malum Dying Light 2 de çıkacak, sizce bu kuponu kullanıp dyinlight 2'yi Epic'ten alınır mı herhangi bir Launcher sorunu var mı?
Ya da FPS sorunu gibi?

130 TL indirim kuponunu nasıl aktif edebilirim.

O kupon ön siparişlerde kullanılmıyordu sanırım, 4 şubatı beklemelisiniz.

Evet biliyorum 27 şubata kadar kuponu kullanabiliyorum oyunun fiyatı çıkışta 450TL'ye kadar artarsa kardayım ama 500 TL'ye kadar artarsa 20 TL zarara giriyorum o yüzden Epic'ten almayı planlıyorum.

Oyun çikti fakat kupon dying light ta ve yeni cikan oyunlarda işe yaramiyor neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…