Çözüldü Steam Dying Light 2 eski sürüme nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alperTR123rd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben ilk çıktığı zamanlarda Dying Light 2'yi aldım indirdim ve oynadım çok aşırı sevmiştim biraz zaman geçsin unutayım bir daha oynayacagım diye kendime söz vermiştim ve dün indirdim oyunu. Oyun bayağı değişmiş güncellemeler gelmiş grafikler yükselmiş. Bu güncellemeler güzel fakat eskiden orta ayarlarda 80FPS oynarken şimdi en düşük ayarlarda 25 FPS oynuyorum. Bu yüzdende eski sürüme geçmek istiyorum ilk oynadıgım zamanki sürüme bunun bir youlu var mı? Steam'de beta kodu falan istiyor nereden ulaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
En klasik çözüm yolunu yapmadıysanız eğer;

- Steam kütüphanede oyuna sağ tıklayın ve özelliklere girin.

- Açılan pencereden sol taraftan "Betalar" kısmına tıklayın

- "Hiçbiri" kısmına tıklayın ve sürüm olup olmadığını kontrol edin.

Eğer ki hiçbiri kısmında herhangi bir sürüm yoksa eski sürümlere dönmeniz biraz zor. İnternetten araştırmanız gerekecek.
Küçük bir araştırmayla bir video buldum. Bu video belki size yardımcı olabilir.
En klasik çözüm yolunu yapmadıysanız eğer;

- Steam kütüphanede oyuna sağ tıklayın ve özelliklere girin.

- Açılan pencereden sol taraftan "Betalar" kısmına tıklayın

- "Hiçbiri" kısmına tıklayın ve sürüm olup olmadığını kontrol edin.

Eğer ki hiçbiri kısmında herhangi bir sürüm yoksa eski sürümlere dönmeniz biraz zor. İnternetten araştırmanız gerekecek.
Küçük bir araştırmayla bir video buldum. Bu video belki size yardımcı olabilir.

Çözüm

Yanıtın için çok teşekkür ediyorum betalar kısmında bir sürüm çıkmadığı için yazmıştım ama bulduğun video sayesinde hallettim çok sağ ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…