Dying Light 2 giriş ekranında donma

İşletim sistemi
Windows 10

onurwolkan

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x8 gb
Ekran kartı
rx580
Anakart
gigabyte 450m sh2
İşlemci
ryzen 3600
Buraya kadar her şey mükemmel ama burada kalıyor. Saatlerce bekledim böyle.
İnternette bu hatayı bulamadım. Gene de diğer hataların çözümlerini denedim düzeltemedim.
Silip tekrar yükledim Türkçe harf kullandım dosyayı doğruladım. Vcleri silip tekrar yükledim, güncellemelere baktım.
Epic Games

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal bellek kapasitesini artırmayı öneren çok olmuş. Denemediyseniz deneyin derim. Bir de acaba sol tık ya da Enter tuşlarından birine basmanız gerekiyor olabilir mi? Bazen yükleme ekranları bitse de bir tuşa basmayı unutup beklemeye devam edebiliyoruz :) Oyun böyleyken Alt + Tab attığınızda hata mesajı vs. olabilir kontrol etmediyseniz ona da bakmanızı öneririm. Bazen hatalar ön plana gelmiyor arka planda kalıyor.

Epic gibi dandik bir platform beleş oyunla bile çekilmezken üstüne para verip buradan oyun satın alanlara hayret ediyorum. İndirim kupon filan anlıyorum bunu ama, inanın değmez buna Gog Launcher bile çok çok üstün bundan.

Görev yöneticisini bir açıp bakın %10 ile %20 arası Gpu gasp ediyor zaten Epic Launcher boştayken bile, bana inanmıyorsanız kendiniz bakabilirsiniz. Üstelikte hiç bir özelliği olmadığı halde bunu yapıyor.

Yerinizde olsa iade ederim.

Epic gibi dandik bir platform beleş oyunla bile çekilmezken üstüne para verip buradan oyun satın alanlara hayret ediyorum. İndirim kupon filan anlıyorum bunu ama, inanın değmez buna GOG Launcher bile çok çok üstün bundan.

Görev Yöneticisi'ni bir açıp bakın %10 ile %20 arası GPU gasp ediyor zaten Epic Launcher boştayken bile, bana inanmıyorsanız kendiniz bakabilirsiniz. Üstelikte hiçbir özelliği olmadığı halde bunu yapıyor.

Epic Games ile alakası yok Steam'den oynuyorum bende de bu sıkıntı var 5 dakika bekledikten sonra girebiliyorum.

Epic gibi dandik bir platform beleş oyunla bile çekilmezken üstüne para verip buradan oyun satın alanlara hayret ediyorum. İndirim kupon filan anlıyorum bunu ama, inanın değmez buna Gog Launcher bile çok çok üstün bundan.

Görev yöneticisini bir açıp bakın %10 ile %20 arası Gpu gasp ediyor zaten Epic Launcher boştayken bile, bana inanmıyorsanız kendiniz bakabilirsiniz. Üstelikte hiç bir özelliği olmadığı halde bunu yapıyor.

Ya heryerde var bu tiplerden😀

Epic gibi dandik bir platform beleş oyunla bile çekilmezken üstüne para verip buradan oyun satın alanlara hayret ediyorum. İndirim kupon filan anlıyorum bunu ama, inanın değmez buna GOG Launcher bile çok çok üstün bundan.

Görev Yöneticisi'ni bir açıp bakın %10 ile %20 arası GPU gasp ediyor zaten Epic Launcher boştayken bile, bana inanmıyorsanız kendiniz bakabilirsiniz. Üstelikte hiçbir özelliği olmadığı halde bunu yapıyor.

Zamanında Steam hiç açılmıyordu.
PC'ye format, Steam sil yükle her şeyi denedim ama düzelmemişti.
Son 1 2 senedir düzgün çalışıyor.
Her platformun eksileri ve artıları var.
Bunu göze alarak kullanıyorum.
Oyunu silip tekrar yükledim ve şu an çalışıyor.
Ufak FPS düşüşlerini , giriş deki kasmaları , bugları falan saymazsak güzel şimdilik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı