Eren Jaeger Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Dediğim gibi ne yapacağımı bilmiyorum bir görev sırasında idim sanırım, oyunu kapattıktan sonra görevi yaptım lakin bir şey değişmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Dediğim gibi ne yapacağımı bilmiyorum bir görev sırasında idim sanırım, oyunu kapattıktan sonra görevi yaptım lakin bir şey değişmedi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 3 Ağustos 2022 #2 Dying Light 2 hızlı geçiş yapılmıyor Downtown'da bazı görevler yaptım sonra ilk şehre hızlı geçişle geri döndüm fakat Downtown'a geri dönemiyorum. www.technopat.net Deneyin bakalim. Muhtemelen sizde de ise yarayacaktir. Videodaki adimlari takip edin. Artı 0 Eksi
Dying Light 2 hızlı geçiş yapılmıyor Downtown'da bazı görevler yaptım sonra ilk şehre hızlı geçişle geri döndüm fakat Downtown'a geri dönemiyorum. www.technopat.net Deneyin bakalim. Muhtemelen sizde de ise yarayacaktir. Videodaki adimlari takip edin.
EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 Eren Jaeger dedi: Eki Görüntüle 1473650 Dediğim gibi ne yapacağımı bilmiyorum bir görev sırasında idim sanırım, oyunu kapattıktan sonra görevi yaptım lakin bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü sorununuzu ? Artı 0 Eksi
Eren Jaeger dedi: Eki Görüntüle 1473650 Dediğim gibi ne yapacağımı bilmiyorum bir görev sırasında idim sanırım, oyunu kapattıktan sonra görevi yaptım lakin bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü sorununuzu ?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 3 Aralık 2022 #4 Eger ayni sorunu yasiyorsaniz yukaridaki cözümü deneyin. Artı 0 Eksi
EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #5 reptile dedi: Eger ayni sorunu yasiyorsaniz yukaridaki cözümü deneyin. Genişletmek için tıkla... Videoda gösterdiği yere gidemiyorum çünkü orası mapin diğer tarafı oraya gitmem için hızlı geçiş yapmam lazım. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Eger ayni sorunu yasiyorsaniz yukaridaki cözümü deneyin. Genişletmek için tıkla... Videoda gösterdiği yere gidemiyorum çünkü orası mapin diğer tarafı oraya gitmem için hızlı geçiş yapmam lazım.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 3 Aralık 2022 #6 Nasil gideceginizi gösteriyor. Artı 0 Eksi
EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #7 reptile dedi: Nasil gideceginizi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Adamın ilk işaretlediği yere gitmeye çalışıyorum ancak kimyasal beni öldürüyor. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Nasil gideceginizi gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Adamın ilk işaretlediği yere gitmeye çalışıyorum ancak kimyasal beni öldürüyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 3 Aralık 2022 #8 Öldügünüz yer videonun tam olarak neresi? Kacinci dakika? Artı 0 Eksi
EGEHATİPOGLU Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #9 reptile dedi: Öldügünüz yer videonun tam olarak neresi? Kacinci dakika? Genişletmek için tıkla... Ben merkez tarafında olduğum için adamın gittiği yere gidemiyorum. Merkez tarafından gitmeye çalışıyım dedim olmuyor. Hızlı geçiş de yapamadığım için ölüyorum. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Öldügünüz yer videonun tam olarak neresi? Kacinci dakika? Genişletmek için tıkla... Ben merkez tarafında olduğum için adamın gittiği yere gidemiyorum. Merkez tarafından gitmeye çalışıyım dedim olmuyor. Hızlı geçiş de yapamadığım için ölüyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 3 Aralık 2022 #10 Haritanin tam olarak neresindesiniz? Hem haritayi hem de bulundugunuz bölgenin görselini paylasabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Haritanin tam olarak neresindesiniz? Hem haritayi hem de bulundugunuz bölgenin görselini paylasabilir misiniz?