TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
Epic'te indirimdeymiş 2 oyunun olduğu paket. Bu paket bütün hikaye DLC'lerini de içeriyor mu yani ilk oyundaki the following tarzı veya farklı mekanik ekleyen, kozmetik dışında kalanları içeriyor mu yani?

Not: İlk oyun hem Steam'de bütün DLC'li hali var hem de Epic beleşe verdiği sırada almıştım. Yani ilk oyunun DLC'leri önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer paketteki DL2 Reloaded değilse DLC size maalesef gelmemiştir. Dying Light 2: Reloaded Edition ile birlikte satılmaya başladı.
Ek hikaye DLC'si şimdilik sadece bu var. Dying Light 2: Stay human: Bloody ties. Tam hatırlamıyorum ama 10,15 saatlik bir hikaye.
Epic Games'ten bu DLC'yi almak için Reloaded Edition'ı almanız gerek.

Son düzenleme:

İleride bir tane daha hikaye DLC'si çıkaracaklardı diye hatırlıyorum ama şimdilik relaoaded Edition'da var değil mi Bloody ties DLC'si.

İleride bir tane daha hikaye DLC'si çıkaracaklardı diye hatırlıyorum ama şimdilik relaoaded Edition'da var değil mi Bloody ties DLC'si.

Kusura bakmayın. Mesajınızı geç gördüm. Evet. Şu anda sadece relaoaded Edition'da var Bloody ties DLC'si.

Kusura bakmayın. Mesajınızı geç gördüm. Evet. Şu anda sadece relaoaded Edition'da var Bloody ties DLC'si.

Sağ olun hocam. Zaten her yerde zam yedi olurda düzgün bir yerde bulursam diye soruyorum hemen alıp oynayacak değiliz

Sağ olun hocam. Zaten her yerde zam yedi olurda düzgün bir yerde bulursam diye soruyorum hemen alıp oynayacak değiliz

Rica ederim. Umarım yakın zamanda son kez de olsa uygun bir fiyata düşer. Malum artık Epic Games'de zam yapıyor artık zor alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…