Dying Light 2 hangi paketi alınmalı?

p6ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Dying Light 2 satın aldım ama ileride DLC gelecek gibi söylemler duydum. O yüzden bir üst paketi almak istedim ama almaya değer mi bilemedim. Sizlerin de tavsiyesini almak isterim.

Not: Steam'de Dying Light paketi çıkmış ilk oyunu aldığım için 2. oyun 174.50 TL'ye geldi eğer paket yükseltirsem Deluxe almak istiyorum alırsam 319 TL'ye gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yeni hikaye DLC'si gelecek oyuna. Deluxe versiyonunda sadece ilk hikaye olacak, Ultimate versiyonunda ise 1. ve 2. hikaye olacak. Tercih sizin.

Aradaki fiyat farkı çok standardı alın.

2 yeni hikaye DLC'si gelecek oyuna. Deluxe versiyonunda sadece ilk hikaye olacak, Ultimate versiyonunda ise 1. ve 2. hikaye olacak. Tercih sizin.

Sizce değer mi almaya yoksa hikayeler birkaç saatte bitecek bir hikaye ise fiyatı değmez.

Aradaki fiyat farkı çok standardı alın.

Evet fiyat farkı çok. Hikayeler kaç saat sürer onu bilsem güzel olurdu ama daha yayınlanmadı ilk hikaye 10 Kasım'da yanlış hatırlamıyorsam. Fiyatı biraz daha düşük olsa güzel olurmuş.

Oyunun sadece standart versiyonu indirimde bu yüzden sadece standart versiyonu almanızı öneririm.

Daha sonra ise indirime girdiği zaman Deluxe Upgrade veya Ultimate Upgrade DLC paketlerinden birini alırsınız.

Eğer ki ilk oyunda ki The Following DLC'si gibi olursa eğer Ultimate Upgrade DLC paketini öneririm.

Adamlar ilk oyunda DLC diye satışa çıkarıp yepyeni bir harita da yeni bir oyun yapmışlardı resmen burada da yapabilirler.

Oyun indirime girerse upgradelerde indirime girer mi? Girmezse şu anda da alabilirim. Steam'de biraz birikmişim var sadece 50 TL daha vermem gerekiyor Ultimate paketi için.
Bu arada söylemeyi unuttum Dying Light 2 ilk oyununu aldım hatta şu anda oynuyorum sadece ilk oyunda ki the following DLC'si gibi olursa satın alma kararım kesin olacak Ultimate paketinde.

Son düzenleme:
Oyun indirime girerse upgradelerde indirime girer mi? Girmezse şu anda da alabilirim. Steam'de biraz birikmişim var sadece 50 TL daha vermem gerekiyor Ultimate paketi için.
Oyun indirime girerse diğer upgrade paketlerinde de indirim olur. Burada oyun ilk oyunla birlikte 2'li paket indirimine girdiği için upgrade paketlerin de herhangi bir indirim olmamış.

Oyun indirime girerse diğer upgrade paketlerinde de indirim olur. Burada oyun ilk oyunla birlikte 2'li paket indirimine girdiği için upgrade paketlerin de herhangi bir indirim olmamış.

Anlıyorum. Sizde kış indiriminde Steam de indirime girme şansı var mıdır?

Anlıyorum. Sizde kış indiriminde Steam de indirime girme şansı var mıdır?
Kış indiriminde benim düşüncem indirime girecektir fakat şöyle de bir sorun var maalesef. Kur güncellemesi yaparsa eğer firma, oyun ve upgrade paketlerinin fiyatı artarsa o zaman indirimde ancak şuan ki fiyatlara düşebilir belki.

Kendi açımdan söyleyeyim ben de oyunun standart versiyonunu satın aldım bu indirimde, upgrade paketinde indirim bekleyeceğim.

Fiyatının artıp artmaması tamamen şans işi bu yüzden kesin bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…