Dying Light 2 hangi paketi alınmalı?

404NotFound

Hectopat
Hangi paketi almak daha iyi olur? Ve paketler arasında hangi farklar vardır?

Ben olsam Standart Sürümü tercih ederdim. Diğer paket içeriklerindeki ıvır zıvır bir ton eşyalar ile pek işim yok açıkçası. Ha, elbette kozmetik anlamda güzeldirler, lafım yok ama dediğim gibi, benlik değil. Ekstra şunu söyleyebilirim, Bloody Ties DLC'sini oynamak isterseniz Standart Sürüm yerine diğer sürümlerden birini tercih edebilirsiniz.

Bloody Ties DLC'si Ne Anlatıyor?
*Kısacası, şöhret, zenginlik ve statünün cazibesine kapılan Aiden, en büyük savaşçıların ölümüne savaştığı kanlı bir turnuvaya giriyor. Kötünün de kötüsüyle karşılaşmaya, yeni ittifaklar kurmaya, yükselmeye ve nihai muzaffer unvanını ele geçirmeye hazır mısın? Bundan ibaret diyebiliriz.

Standart Sürüm:
*Reload Kıyafeti
*Reload Silah Görünümü
*Reload Paraşüt Görünümü

Deluxe Sürüm:
*Bloody Ties DLC'si
*Özel Silah Kaplamaları
*Efsanevi Kıyafet
*Efsanevi Tekrar Kullanılabilir Olan Silahlar
*Efsanevi Paraşüt Görünümü
*Yazdırılabilir Dijital Posterler
*Dijital Çizgi Roman
*Dijital Sanat Kitabı
*Dijital Oyun Müzikleri

Ultimate Sürüm:
*Standart Sürüm İçeriği
*Deluxe Sürüm İçeriği
*Gece XP Güçlendirmeleri

Hocam ek hikaye için Deluxe almaya değer mi?

Hocam ek hikaye için Deluxe almaya değer mi?
Bu Deluxe sürümü ile birlikte gelen DLC'de yeni bir macera ve hikayeye doğru yola çıkıyoruz. Aynı zamanda oyuna Katliam Salonu yani yukarıda bahsettiğim Arena ekleniyor. Bunlara ek olarak yeni karakterler, yeni görevler, yeni mekanlar, yeni silahlar vesaire şeyler de var.

DLC'nin fragmanını buradan izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüşüm şu yönde, hem Steam hem de Epic Games platformunda Standart Sürüm 174 TL ve Deluxe Sürüm 257 TL gibi bir fiyattan satılıyor. Yani 83 TL'yi bu DLC'ye vermek bana göre israftan başka bir şey değil. 83 TL'ye gidip sıfırdan yeni bir oyun almanız daha mantıklı.

Ben de Dying Light 2 almayı düşünüyordum, biraz araştırdım ve hikaye DLC'sinin de 2-3 saatte bittiği söyleniyor. Diğer hikaye DLC'sinin de ne zaman çıkacağı bildiğim kadarıyla da belli değil. Muhtemelen standart sürümünü alacağım, size de standart sürümünü almanızı tavsiye ederim.

Anladım hocam. Epic Games Director's Cut Death Stranding verseydi alacaktım ama boş paketi verdi sanırsam Steam'den Death Stranding alıcam

Anladım hocam. Epic Games Director's Cut Death Stranding verseydi alacaktım ama boş paketi verdi sanırsam Steam'den Death Stranding alıcam
Bence çok da boş değil, sıfırdan tekrar o parayı Death Stranding'e vermek iyi olur mu bilemedim. Yanılmıyorsam dolu sürümde ıvır zıvır eşyalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…