Dying Light 2 indirime girer mi?

Son düzenleme:
Bu hesaplar sürekli patlıyor Save'ler gidiyor. Uğraşmaya değmez bence.
Alacaksan Epic Games'ten alabilirsin 220₺ şu an kupon ile birlikte.

Sanırım sen onaysız mağazalardan ve hiç detaylı şekilde incelemeden rastgele alışveriş yaptığın için katakülliye geldin aldığın hesaplar patladı. ben Steam'den indirimli şekilde alsam bile 2-3K tutacak oyunları toplamda 200 liraya oynadım ve şimdiye kadar tek bir sorun bile yaşamadım ayrıca sanırım kullanmayı bilmediğin için Save'lerin siliniyor Save silinmesinin başka bir açılaması olamaz oyunu indirdikten sonra Steam'i offline şekilde ayarlayıp girip oynaman gerekiyor Online şekilde oynarsan Save'lerin diğer oyuncuların Save'leri ile karışır ya da silinme ihtimali olur. Arkadaş eğer co-op oynamayacak ve koleksiyon peşinde değilse kesinlikle alabilir gidip 220 lira vermesinin hiçbir anlamı yok bu yeni çıktığı için tekli olarak 25 lira normalde seçeceğin 3 oyun 25 liraya veriliyor sabrederse bir iki haftaya 25 liraya Dying Light 2 ve + 2 oyun daha seçebilir mesela God of War oynamadıysa oynayabilir ne bileyim seçenek çok hatta 220 liraya 27 tane oyun oynayabilir? 5 lirasıda benden. "LOL"

Kullanmayı biliyorum ve 5000 satışı olan adamdan aldım. Oyunu oynamak için offline moda alıyorsun biliyorum. Hesap patlıyor şifresi değişiyor yeni hesap veriyor saveler gidiyor.

İfadeler: fiu
Kullanmayı biliyorum ve 5000 satışı olan adamdan aldım. Oyunu oynamak için offline moda alıyorsun biliyorum. Hesap patlıyor şifresi değişiyor yeni hesap veriyor Save'ler gidiyor.

Linkini attığım yer 5000 satış yapmış ve bu 5000 satışın hiçbirinde problem yaşamamış mağaza ile ilgini 2000 tane yorum var ve hiçbiri olumsuz değil sence bu satıcı ayıplı bir şey satmış olsa gelip birileri kötü yorum yapmaz mı? Ki yorumları kendi düzenleyemiyor sitenin sistemi tarafından onaylanıyor kötü yorum geldi de kaldırdı gibi bir durumda yok ortada. Bence sende bundan sonra 220 lira vermek yerine kuponla falan uğraşmak yerine bu attığım yerden tek oyun yerine 27 oyun alabilirsin. Sana da 5 lira benden.

Yanılmıyorsam Epicte zaten 130TL indirimle alabiliyorsun bence en iyi fırsatın bu
söylediğin için teşekkürler 219 tl'ye düştü 21 şubata kadar bekleyecem steamada indirim gelecek 21 şubat da eğer fiyat değişmez yada 300 lira falan olursa almayacam epicten alacam indirim kuponu zaten 27 şubat da bitiyor baya iyi

Son düzenleme:

Ben yaşadığım olayı söyledim. Aldıktan sonra güzel yorum yapınca bana hediye oyun vereceğini söyledi. Bende güzel yorum yaptım tabii ama sonra sıkıntı çıktı yorum düzenlenemiyor. Siz neden bu kadar savundunuz anlamadım? Adamlar zaten çalıntı hesap satıyor. Plati.Ru'da bu hesaplar 3 liraya bulunabiliyor ve bu bildiğin crack oynamak zaten.

Olursa bir ihtimal ki düşük bir ihtimal bu yaz indirimlerinde 200'e yakın bir değere düşebilir ama zor gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…