Dying Light 2 nasıl bir oyun?

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'den Dying Light 2 almayı düşünüyorum, oyun nasıl bilgisi olan var mı? Duyduğum kadarıyla açık dünya oyunuymuş bende GTA hayranıyım bu oyunu sever miyim?
Yani kısaca oyunun amacını yazarsanız sevinirim tam anlayamadım nasıl bir oyun olduğunu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunun grafikleri muhteşem olduğu için gezmek çok güzel zombileri öldürmek de eğlenceli görevler zaten muhteşem kesinlikle alınır.

Benim için Dying Light 1'in cilalanmış biraz daha özellik eklenmiş versiyonudur. Görev kalitesi, senaryo kalitesi vesaire hep aynı. Sadece grafikleri biraz daha iyi ve açık dünya düzenini iyi yapmışlar, yani atlanacak yerler binalar vesaire bunların üstüne çok koymuşlar fakat bence genel anlamda birincisinden aman aman fark yok. Üçüncü oyunlarında görev kalitesine, senaryonun kalitesine dikkat etmezlerse belki oynamam bile. Çünkü iki oyundur her şey aynı, şunu getir bunu götür. Tamam oyun parkur üzerine inşa edildiği için 180 derece değiştiremezler fakat en azından görevlerdeki olaylar gerçekçi, daha dramatik, kendine çeken tarafı olsun. Yine bizi bir yerden bir yere götürsün fakat gidip de ekmek getireceğimize Witcher'daki yan görevlerdeki gibi ekmek alamaya gittiğimiz adamla alakalı ciddi ufak bir hikaye olsun onun sorununu çözelim görev bizi kendine çeksin merak edelim. Fakat iki oyundur genel olarak şurada silah varmış git al, burada özel çiçek var git getir falan, gram senaryo yok. Eğer birinci oyunu sevmediyseniz sevmezsiniz, birinci oyunu oynamadıysanız ve zombili oyunlara karşı bir önyargınız yoksa alınır oynanır akar yani.

ilk oyun daha iyi hikayeyi daha iyi işliyor 2. oyun bir süre sonra yakın dövüş sıkıyor

Zombilerin olduğu açık dünyada görev yaptığın oyun.

Artılar
-Uçan tekme
-Güzel vuruş hissiyatı
-Uçmalı kaçmalı aksiyon

Eksiler
-Seçimler falan var ama var desinler diye koyulmuş.

-Silahlarda level mantığı var, 3'ten 4'e geçtin diyelim hasarın 130'dan 150'ye çıktı lakin dışarıda dolaşan zombilerin de leveli var.
Aynı dandik zombi sırf kafasının üzerinde 5 level yazıyor diye daha zor ölüyor, Doom gibi güç fantazisi yaşayabileceğin bir yapım olarak görmüyorum.

-Oyun uzasın diye boş beleş görevler koymuşlar, şuraya akşam git armut otu topla getir
sonra şuraya gündüz git kutsal marul getir vs.

-Sistemin kötüyse optimizasyonu da eksilerde sayabilirim, 6900XT sistemde ara ara drop giriyordu.

Özetle amelelik beni sarmadı ama denemekten zarar gelmez.

Hocam RTX 4060 oyun performansı nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…