Dying Light 2 nasıl?

wednesday

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Payday 2 ve Dying Light 2 paket 159 TL düşüyor. Payday 2 aldığım için 157 TL bende, sizce değer mi? İnternette baktığım en uzun 500 saat sürüyormuş. Sizce doğru mu?

Payday 2 ve Dying Light 2 paket 159 TL düşüyor. Payday 2 aldığım için 157 TL bende, sizce değer mi? İnternette baktığım en uzun 500 saat sürüyormuş. Sizce doğru mu?

Harika ama DLC'siz oynamak zor olabilir. Almaya deger fakat iyi PC gerekir.

500 saat süreceğini sanmam. 100-200 saatte hadi bilemedin max 300 saatte oyun 100% biter. Hikayeyi beğendim savaş mekanikleri vs hoşuma gitti. Genel olarak dövüş mekanikleri beğenilmemiş ancak ben çok beğendim o vuruş hissini veriyor. Hikayenin zaten ilk oyunla alakası yok sadece devam oyunu o kadar. Parasına değdiğini düşünüyorum eğer ilk oyunu sevdiyseniz bunu da seversiniz.

Dying Light 1 300 saat sürdü.

Vallahi ben speedrun gibi oynayıp bitirdim. Ana hikaye sardı da yan görevler biraz ruhsuz.

Ama DLC'ler iyi olabilir onları oynamadığım için bir şey diyemem.

Hocam DLC baktım da o kadar ahım şahım bir şey göremedim yani bence DLC'siz sarar gibi.

Dying Light 1 300 saat sürdü.
1 bölümü 10 saatte geçersen sürebilir. Ancak yeri ve zamanında hatta biraz fazla zaman harcasan bile 100-150 saatte o oyun 100% biter. Fazla sürmesi biraz da oyunculukla alakalı tabi sizinkisi biraz anormal bir durum olmuş. Oyunun içeriği 300 saat sürdürecek kadar geniş değil.

Ben öyle oynadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…