Dying Light 2 oynamaya değer mi?

Merhaba. Dying Light 2 yaklaşık 10 gün sonra PS plus kütüphanesinden kalkıyor. Oyunu birkaç saat oynadım ancak pek hoşuma gitmedi. Bende parkur pek gitmiyor anlaşılan. Yine de oynamaya değer bir hikayesi olduğunu düşünüyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Hikaye olarak pek değeri yok, hiç bulaşmayın derim onun için. Kingdom Come'dan sonra oynadığım içinde abartıyor olabilirim doğrusu ama karakterler, diyaloglar berbat ötesi.
Oynanışını sevdiğim için genede tüm görevleri ve DLC'i bitirdim.

Hikayesi 1. oyun kadar içine çekmiyor. Ufak tefek yerlerde fake atmışlığı var ohaaa dedirttirecek ama kesinlikle hikayesi 1. oyun kadar değil, 5 para etmez ama yine de ara sıra açar 7-8 saat oynarım hikayesini yan görevleri vs bu Dying Light fanlığından dolayıdır tutup da enis cherryson'a şu oyunu tekrar 1 saat oyna desen oynamaz.

Deneyimledim zaten, beğenmedim. Eğer hikayesi için oynanır diyorsanız oturacağım tekrar başına.

Hocam hikayesi dendiği kadar leş atmıyor oyunun olayı parkur ve dövüş sistemi üzerine bütün dünyayı parkur yapabilecek şekilde düzenlenmesi parkuru çeşitlendirecek eşyalar oyunu oynamayı çok keyifli hale getiriyor oyun size gelişme hissini iyi veriyor.

Deneyimledim zaten, beğenmedim. Eğer hikayesi için oynanır diyorsanız oturacağım tekrar başına.
Hikayesi o kadar da iyi değil ilk oyununki daha iyi. Kötü değil ama muhteşem de değil yani. Oyunun ilk 2 saatinde zaten ne parkurdan ne combattan keyif alırsın karakter çok ham çünkü geliştikçe keyiflenmeye başlıyor. Önemli yetenekleri alacak kadar ilerlemeden aşırı keyif vermez. Oyna bitir bence.

Hikayesi 1. oyun kadar içine çekmiyor. Ufak tefek yerlerde fake atmışlığı var ohaaa dedirttirecek ama kesinlikle hikayesi 1. oyun kadar değil, 5 para etmez ama yine de ara sıra açar 7-8 saat oynarım hikayesini yan görevleri vs bu Dying Light fanlığından dolayıdır tutup da enis cherryson'a şu oyunu tekrar 1 saat oyna desen oynamaz.
Oynar bu arada adam baya sevdi ve övdü Beast'i de bekliyor oyun tekrar oynanabilirlik açısından zengin.

Hikayesi o kadar da iyi değil ilk oyununki daha iyi. Kötü değil ama muhteşem de değil yani. Oyunun ilk 2 saatinde zaten ne parkurdan ne combattan keyif alırsın karakter çok ham çünkü geliştikçe keyiflenmeye başlıyor. Önemli yetenekleri alacak kadar ilerlemeden aşırı keyif vermez. Oyna bitir bence.

Oynar bu arada adam baya sevdi ve övdü Beast'i de bekliyor oyun tekrar oynanabilirlik açısından zengin.
Oynayacağını zannetmiyorum enis kirazoğlu hikayeyi takip edeyim arada bir yan görev yapayım kafasında yani ahım şahım skill upgrade, silah upgrade silahlar için malzeme topalyayım parkur yapayım ordan oraya koşturayım kafasında değil adam. Bu arada 500 saat Dying Light 300 saat DL2'm mevcut. Ulan şimdi oynayasım geldi hemen indiriyorum DL'yi bayadır oynamamıştım, başlasın 30 saatlik DL serüveni. 😙Ayrıca ilk oyundaki karakterler kendine çekmeyi başarmıştı, 2. oyunda maalesef bu hissi yaşayamadım. Belki 4. oyunda portal açılır da geçmişe gideriz bütün bu virüs furyasını başlatmadan bitirebiliriz. 😆 😆 😆 😆

Oynayacağını zannetmiyorum enis kirazoğlu hikayeyi takip edeyim arada bir yan görev yapayım kafasında yani ahım şahım skill upgrade, silah upgrade silahlar için malzeme topalyayım parkur yapayım ordan oraya koşturayım kafasında değil adam.
Öyle olmasada çok kez sırf oynanışı için oynadığı bir sürü oyun var. En çok söylediği Mafia 1, Witcher 3, Max Payne 3 ve GTA 5. Dying Light 1'de 2 kere bitirmişti sanırım zevkine. Canı çekince indirip tekrar bitiren veya yarısına kadar oynayan biri videoda ki dediklerine göre.
Çok fazla böyle yaptığı oyun var.

Parkur mekanikleri dövüş mekanikleri falan zamanla çok eğlenceli oluyor. Hikayesi ortalama. Bence oynamaya değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı