DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.498 Çözümler 4 16 Nisan 2022 #1 Açık dünya takılabileceğimiz, yan görev yapabileceğimiz arkadaş arıyorum. Benimle oynamak isteyen varsa Discord'dan ulaşsın. Discord'um: qenizz_#8999 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022
Açık dünya takılabileceğimiz, yan görev yapabileceğimiz arkadaş arıyorum. Benimle oynamak isteyen varsa Discord'dan ulaşsın. Discord'um: qenizz_#8999
erenkowicz Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 480 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #2 DaynusSafa dedi: Açık dünya takılabileceğimiz, yan görev yapabileceğimiz arkadaş arıyorum. Benimle oynamak isteyen varsa Discord'dan ulaşsın. Discord'um: qenizz_#8999 Genişletmek için tıkla... Dying Light varsa o olabilir istersen 2'ye param yetmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2022
DaynusSafa dedi: Açık dünya takılabileceğimiz, yan görev yapabileceğimiz arkadaş arıyorum. Benimle oynamak isteyen varsa Discord'dan ulaşsın. Discord'um: qenizz_#8999 Genişletmek için tıkla... Dying Light varsa o olabilir istersen 2'ye param yetmiyor.