Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.584 Çözümler 54 19 Ocak 2024 #1 RAM 2x G.Skill Ripjaws 8 GB RAM Ekran kartı MSI GTX 1650 Ventus XS O.C. Anakart MSI A520M-A PRO İşlemci R5 5500 Epic Games'ten Dying Light 2 aldım fakat yerli yersiz sinematiklerde oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı? Etkinliksiz hikayeli oynuyorum.
Epic Games'ten Dying Light 2 aldım fakat yerli yersiz sinematiklerde oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı? Etkinliksiz hikayeli oynuyorum.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 19 Ocak 2024 #2 Burak Karabal dedi: Epic Games'ten Dying Light 2 aldım fakat yerli yersiz sinematiklerde oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı? Etkinliksiz hikayeli oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını nasıl ? İyice düşürüp dener misiniz ? Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Epic Games'ten Dying Light 2 aldım fakat yerli yersiz sinematiklerde oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı? Etkinliksiz hikayeli oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını nasıl ? İyice düşürüp dener misiniz ?
KS KS Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.584 Çözümler 54 20 Ocak 2024 #3 Ezio21 dedi: Grafik ayarlarını nasıl? İyice düşürüp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... FSR 2 kalite modunda oynuyorum ortalama 65-85 FPS arası oynuyorum. NVIDIA Denetim Masası'nın ortalama ayarları bunlar 1080p çözünürlükte. Burak Karabal dedi: FSR 2 kalite modunda oynuyorum ortalama 65-85 FPS arası oynuyorum. NVIDIA Denetim Masası'nın ortalama ayarları bunlar 1080p çözünürlükte. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açınca detaylı ayarları atarım. Artı 0 Eksi
Ezio21 dedi: Grafik ayarlarını nasıl? İyice düşürüp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... FSR 2 kalite modunda oynuyorum ortalama 65-85 FPS arası oynuyorum. NVIDIA Denetim Masası'nın ortalama ayarları bunlar 1080p çözünürlükte. Burak Karabal dedi: FSR 2 kalite modunda oynuyorum ortalama 65-85 FPS arası oynuyorum. NVIDIA Denetim Masası'nın ortalama ayarları bunlar 1080p çözünürlükte. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açınca detaylı ayarları atarım.