Free downloads for building and running .NET apps on Linux, macOS, and Windows. Runtimes, SDKs, and developer packs for .NET Framework, .NET, and ASP.NET.
Tamam sorun 12'de ama siz Launcher dosyasınıda sildiğiniz için oyun açılmıyor. Dosya bütünlüğünü tekrar doğrulayın belki gelir tekrardan. Gelmezse silip yüklemekten başka çare yok. Sonra silme işlemini rd3d12_x64.dll sileceksiniz.
rd3d12_x64.dll hocam böyle bir dosya oyunun kurulu olduğu yerde yok benim attıklarım var sadece 12 yazanı silince oyun açılmıyor 11'i silince yine donuyor.
11 yazanı silince oyuna girdi ama yine donup attı.
rd3d12_x64.dll hocam böyle bir dosya oyunun kurulu olduğu yerde yok benim attıklarım var sadece 12 yazanı silince oyun açılmıyor 11'i silince yine donuyor.
Hocam ilk rd3d12_x64_rwdi.dll yi sildim ve oyun açılmadı sonra rd3d11_x64_rwdi.dll yi sildim bu sefer de oyun açıldı ama ileride dondu oyun yani tek tek sildim ikisini beraber silmedim.
Hocam ilk rd3d12_x64_rwdi.dll yi sildim ve oyun açılmadı sonra rd3d11_x64_rwdi.dll yi sildim bu sefer de oyun açıldı ama ileride dondu oyun yani tek tek sildim ikisini beraber silmedim.
Bilmiyorum hocam. Bende Dying Light oynayan birisiyim ve halen oynuyorum. Ama hiç böyle sorunla karşılaşmadım. En iyisi başka yerlerden araştırıp bakmak çözmektir.