Sophie'nin güvenini kazanmak için birkaç görevi halletmemi istiyor. Görev esnasında NPC'ler ile etkileşime girmem gerekiyor ama sanırım bug olmuş ve ilerleyemiyorum. Çözümünü bilen var mı?
Bende de buga giren bir görev oldu ne yaparsam yapayım o görevi yapamadım. Görevin gitmemi istediği yere gidince görev ilerlemiyordu. Yabancı forumlarda araştırabilirsin, belki oralara yazmışlardır bu sorunu.
Bende de buga giren bir görev oldu ne yaparsam yapayım o görevi yapamadım. Görevin gitmemi istediği yere gidince görev ilerlemiyordu. Yabancı forumlarda araştırabilirsin, belki oralara yazmışlardır bu sorunu.
Hocam ana görevi nasıl atlayalım ve şöyle bir durum da var ben bu görevleri falan bayağı bayağı geçtim ilerledim uzun bir süre sonra tekrardan girdim oyuna ama bu ilk göreve atmış beni buradan da ilerleyemiyorum.
Hocam ana görevi nasıl atlayalım ve şöyle bir durum da var ben bu görevleri falan bayağı bayağı geçtim ilerledim uzun bir süre sonra tekrardan girdim oyuna ama bu ilk göreve atmış beni buradan da ilerleyemiyorum.
Hocam selamlar ben konuyu hortlatıcam ama yapamayanlar için oyunda "ı" tuşuna tıklayıp günlüğü açın ve yan görevlerin 2-3'ünü yapın özellikle carlos tu galiba adı sizden malzeme istiyor ya onu yapın dönünce oluyor malzemeyi getirip konuşun ve sonra bir anda görev yapılmış oluyor.