R reedale Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Sophie'nin güvenini kazanmak için birkaç görevi halletmemi istiyor. Görev esnasında NPC'ler ile etkileşime girmem gerekiyor ama sanırım bug olmuş ve ilerleyemiyorum. Çözümünü bilen var mı?
Sophie'nin güvenini kazanmak için birkaç görevi halletmemi istiyor. Görev esnasında NPC'ler ile etkileşime girmem gerekiyor ama sanırım bug olmuş ve ilerleyemiyorum. Çözümünü bilen var mı?
TheHyperZone Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #11 Kanka bu akşam bakacağım eğer düzelirse adamsın. Artı 0 Eksi
q7ardaa2 Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #12 TheHyperZone dedi: Kanka bu akşam bakacağım eğer düzelirse adamsın. Genişletmek için tıkla... Yaptın mı? Artı 0 Eksi
TheHyperZone dedi: Kanka bu akşam bakacağım eğer düzelirse adamsın. Genişletmek için tıkla... Yaptın mı?
TheHyperZone Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #13 q7ardaa2 dedi: Yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Oyuna 20 GB güncelleme gelmiş giremedim bir de her seferinde bana oyunu tekrardan yükletiyor harici sat SSD'deki oyunu görmüyor Epic Games Artı 0 Eksi
q7ardaa2 dedi: Yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Oyuna 20 GB güncelleme gelmiş giremedim bir de her seferinde bana oyunu tekrardan yükletiyor harici sat SSD'deki oyunu görmüyor Epic Games