Erayurun71717 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 1 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar oyunu 20 saattir oynuyorum. 3 saatlik bir kısmı kalmıştı. Bugün girdiğimde Save dosyam silinmiş. Bir çözümü var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Arkadaşlar oyunu 20 saattir oynuyorum. 3 saatlik bir kısmı kalmıştı. Bugün girdiğimde Save dosyam silinmiş. Bir çözümü var mı acaba?
E erbis Femtopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Erayurun71717 dedi: Arkadaşlar oyunu 20 saattir oynuyorum. 3 saatlik bir kısmı kalmıştı. Bugün girdiğimde Save dosyam silinmiş. Bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşadım nedendir hiç bilmiyorum ama o 3 saat çok sorun değil bence ya. Erayurun71717 dedi: Arkadaşlar oyunu 20 saattir oynuyorum. 3 saatlik bir kısmı kalmıştı. Bugün girdiğimde Save dosyam silinmiş. Bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir dahakine oynadığınızda oyunun Save dosyasını kendiniz bir yedek alıp saklayın tekrar olacağı ihtimaline karşın. Artı 0 Eksi
Erayurun71717 dedi: Arkadaşlar oyunu 20 saattir oynuyorum. 3 saatlik bir kısmı kalmıştı. Bugün girdiğimde Save dosyam silinmiş. Bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşadım nedendir hiç bilmiyorum ama o 3 saat çok sorun değil bence ya. Erayurun71717 dedi: Arkadaşlar oyunu 20 saattir oynuyorum. 3 saatlik bir kısmı kalmıştı. Bugün girdiğimde Save dosyam silinmiş. Bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir dahakine oynadığınızda oyunun Save dosyasını kendiniz bir yedek alıp saklayın tekrar olacağı ihtimaline karşın.