Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.938 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Sürprizbozan: Oyun Sonu Şehri kurtarmayı seçtim. Sanırsam Mia öldü. Peki Lawan hala yaşıyor mu? Diğer sonda ne oluyor? Lawanı kurtarmayı seçince.
Sürprizbozan: Oyun Sonu Şehri kurtarmayı seçtim. Sanırsam Mia öldü. Peki Lawan hala yaşıyor mu? Diğer sonda ne oluyor? Lawanı kurtarmayı seçince.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 14 Mayıs 2023 #2 Seçimleri YouTube'tan izlemiştim. Hakan ile lawan ile şehirden ayrılmalı sonlar mevcut. Pek bir şey değişmiyordu sanırım. Sonu benim için bayağı bir hayal kırıklığıydı.
Seçimleri YouTube'tan izlemiştim. Hakan ile lawan ile şehirden ayrılmalı sonlar mevcut. Pek bir şey değişmiyordu sanırım. Sonu benim için bayağı bir hayal kırıklığıydı.
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.938 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 Silinen üye dedi: Seçimleri YouTube'tan izlemiştim. Hakan ile lawan ile şehirden ayrılmalı sonlar mevcut. Pek bir şey değişmiyordu sanırım. Sonu benim için bayağı bir hayal kırıklığıydı. Genişletmek için tıkla... Benim içinde hayal kırıklığı olsa da güzel bir oyundu. Peki Mia'nın kurtulduğu bir son var mı?
Silinen üye dedi: Seçimleri YouTube'tan izlemiştim. Hakan ile lawan ile şehirden ayrılmalı sonlar mevcut. Pek bir şey değişmiyordu sanırım. Sonu benim için bayağı bir hayal kırıklığıydı. Genişletmek için tıkla... Benim içinde hayal kırıklığı olsa da güzel bir oyundu. Peki Mia'nın kurtulduğu bir son var mı?
erenkowicz Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 472 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #4 Godlixy dedi: Benim içinde hayal kırıklığı olsa da güzel bir oyundu. Peki Mia'nın kurtulduğu bir son var mı? Genişletmek için tıkla... Mia'nın kurtulduğu bir son maalesef yok hocam, mia'yı patlamadan kurtarabiliyoruz ama kurtardıktan 1 saat sonra ölüyor. Fazla yaşamıyor maalesef.
Godlixy dedi: Benim içinde hayal kırıklığı olsa da güzel bir oyundu. Peki Mia'nın kurtulduğu bir son var mı? Genişletmek için tıkla... Mia'nın kurtulduğu bir son maalesef yok hocam, mia'yı patlamadan kurtarabiliyoruz ama kurtardıktan 1 saat sonra ölüyor. Fazla yaşamıyor maalesef.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 14 Mayıs 2023 #5 Godlixy dedi: Benim içinde hayal kırıklığı olsa da güzel bir oyundu. Peki Mia'nın kurtulduğu bir son var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun süper bir sonu olmamış ya. Mia kurtulmuyor Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023
Godlixy dedi: Benim içinde hayal kırıklığı olsa da güzel bir oyundu. Peki Mia'nın kurtulduğu bir son var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun süper bir sonu olmamış ya. Mia kurtulmuyor
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.938 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #6 erenkowicz dedi: Mia'nın kurtulduğu bir son maalesef yok hocam, Mia'yı patlamadan kurtarabiliyoruz ama kurtardıktan 1 saat sonra ölüyor. Fazla yaşamıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Oyun süper bir sonu olmamış ya. Mia kurtulmuyor Genişletmek için tıkla... Çok saçma bence Mia'nın bir sonda kurtulması lazımdı.
erenkowicz dedi: Mia'nın kurtulduğu bir son maalesef yok hocam, Mia'yı patlamadan kurtarabiliyoruz ama kurtardıktan 1 saat sonra ölüyor. Fazla yaşamıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Oyun süper bir sonu olmamış ya. Mia kurtulmuyor Genişletmek için tıkla... Çok saçma bence Mia'nın bir sonda kurtulması lazımdı.
centilmenkedi Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #7 Godlixy dedi: Sürprizbozan: Oyun Sonu Şehri kurtarmayı seçtim. Sanırsam Mia öldü. Peki Lawan hala yaşıyor mu? Diğer sonda ne oluyor? Lawanı kurtarmayı seçince. Genişletmek için tıkla... Şehir yıkılıyor ve sadece ayakta fish eye oluyor (hatırladığım kadarıyla)
Godlixy dedi: Sürprizbozan: Oyun Sonu Şehri kurtarmayı seçtim. Sanırsam Mia öldü. Peki Lawan hala yaşıyor mu? Diğer sonda ne oluyor? Lawanı kurtarmayı seçince. Genişletmek için tıkla... Şehir yıkılıyor ve sadece ayakta fish eye oluyor (hatırladığım kadarıyla)