Arkadaşlar bu method keşfedildi mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum ama standart sürümün üstüne Ultimate yükseltmesi yaparsanız eğer toplam 370 TL ediyor. Ultimate Edition'u direk alırsanız 420 TL. Yanlışım varsa düzeltin.
Ne ultimate edition ne de ultimate upgrade su an alınmaz. O DLC'lerin temel amacı olan 2 hikâye DLC'sinden sadece 1'i çıktı ve onun da çok sevildiğini görmedim. Verilen skin ve silahlar ise gereksiz. Çünkü bedavadan yine özel skin ve silahlara etkinlik aracılığı ile ulaşırsınız.
Ne Ultimate Edition ne de Ultimate upgrade su an alınmaz. O DLC'lerin temel amacı olan 2 hikâye DLC'sinden sadece 1'i çıktı ve onun da çok sevildiğini görmedim. Verilen skin ve silahlar ise gereksiz. Çünkü bedavadan yine özel skin ve silahlara etkinlik aracılığı ile ulaşırsınız.
Standart alıp geçin. Şimdilik DLC paketlerine ihtiyacınız yok. Zaten oyun uzun olduğu için bittikten sonra molaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu da DLC alsanız bile geç oynayacaksınız anlamına gelir.
Yeni gelecek DLC o fiyattan gelmeyebilir hocam. Hem 2. DLC'nin ilk DLC'den daha büyük olma ihtimali var hem de kur güncellemesi yapabilirler. Hele bi Kış indirimleri bitsin. 1 hafta içerisinde bolca zam görürüz. Paradox oyunları ve Long Dark zaten indirimlerden sonra zam yapacağını açıklamıştı.