Dying Light 2 Steam'de 2 Milyon Adet Sattı!

Makaleler
10
Daha fazla  

Dying Light 2 çıkışının ilk haftasının sonuna geldiğinde sadece Steam üzerinde 2 milyon satış rakamına ulaştı. Oyun her ne kadar kitleleri ikiye bölmüş ve büyük bir kesim tarafından eleştirilere maruz kalmış olsa da satış konusunda büyük bir başarıya imza attığı ortada. Önceki Dying Light oyunu da çıkışından günümüze kadar 10 milyon adet Steam üzerinden satış yapmıştı. 2. oyunun bu rakamı geçip geçemeyeceğini zaman gösterecek.

Kaynak: SteamSpy

Son düzenleme:
Ben gelecek DLC'leri merak ediyorum açıkçası umarım daha fazla deneyimleyebiliriz bu evreni ben oynanışa bayıldım açıkçası.

İlk oyunu 40 saat kadar oynadım. Çok iyi parkur mekanikleri olan Far Cry tadı verdi ikinci oyunu da ilk indirimde alıyorum inşallah.

Umarim daha da cok satarlar, ayni oyunlarini makyajlayip yillardir tezgaha suren firmalarin aksine ,boyle buyuk emek harcanmis ve yenilikci AAA oyunlarda bizleri de es gecmeyip Turkce dil destegini de hic esirgemeyen Polonyali kardeslerimizin yolu daima acik olsun. Oyun FarCry i andiriyor gibi ama kat kat daha zevkli ve yan gorevlerinde bile kendini icine ceken bir oyun, parkur ,rpg ve ozellikle yakin dovuslerdeki vurus hissine bayildim ben sahsen.

Oyun Toplamda şu an 3M+ sattı resmi olarak söylenene göre. Konsollardan 2 kat fazla sattığı anlamına geliyor bu haber doğruysa. PC gerçekten küçümsenmemesi gerekiyor.

Oyun Toplamda şu an 3M+ sattı resmi olarak söylenene göre. Konsollardan 2 kat fazla sattığı anlamına geliyor bu haber doğruysa. PC gerçekten küçümsenmemesi gerekiyor.

Denuvo denen illeti kaldırırsalar daha çok satacağını düşünüyorum. Oyun performansına çünkü olumsuz etki ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…