yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 Oyuna giriş yapmaya çalıştığımda "Üzgünüz bir şeyler ters gitti" diyor ve beni oyundan atıyor sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok güzel olur.
Oyuna giriş yapmaya çalıştığımda "Üzgünüz bir şeyler ters gitti" diyor ve beni oyundan atıyor sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok güzel olur.
KS KS yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #11 Yunuss0 dedi: Ne zamandan beri giremiyosun? Genişletmek için tıkla... Hesabı aldığımdan beri devou diye bir şey varmış 24 saat sonra aktif oluyormuş oyun falan 24 saati geçeli oldu yani. Artı 0 Eksi
Yunuss0 dedi: Ne zamandan beri giremiyosun? Genişletmek için tıkla... Hesabı aldığımdan beri devou diye bir şey varmış 24 saat sonra aktif oluyormuş oyun falan 24 saati geçeli oldu yani.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Şubat 2022 #12 yiğiitt dedi: Hesabı aldığımdan beri devou diye bir şey varmış 24 saat sonra aktif oluyormuş oyun falan 24 saati geçeli oldu yani. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olduğunda zamanla açıldığını duymuştum biraz beklemekde fayda var. Artı 0 Eksi
yiğiitt dedi: Hesabı aldığımdan beri devou diye bir şey varmış 24 saat sonra aktif oluyormuş oyun falan 24 saati geçeli oldu yani. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde olduğunda zamanla açıldığını duymuştum biraz beklemekde fayda var.