Çözüldü Dying Light 2 "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Poyraz_Karayel

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girmeye çalıştığımda ekrana ufak bir yazı geliyor. "Üzgünüz bir şeyler ters gitti" ve bir link. Tıkladığımda ise bu siteyle karşılaşıyorum. Çözümü var mıdır? Support Page

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes oynarken sizde neden hata çıkıyor anlamıyorum. Oyun size ait bir hesapta değil mi?

Oyunu bir ay önce aldım dün gece de arkadaşımla co-op oynadım.
Oyunu bir ay önce aldım dün gece de arkadaşımla co-op oynadım.
Dün gece 8 saat oynayabildim sabah giremedim durum şuan bu.
Bilgilendirdiğin için teşekkürler bir şeyler öğrenirsen yine yazar mısın?

Dostum bende oyun açıldı şu an.
Çok saçma yani şuan da girebiliyorum belki sabaha yine giremeyeceğim.
Bilgilendirdiğin için teşekkürler bir şeyler öğrenirsen yine yazar mısın?
Dostum discord verebilir misin ?

Son düzenleme:

rocpai#2081
Bende aynı hala bir şey mi soracaksınız DC'den.

Var mı girebilen? Hocam ya sil yükle yapmak da fayda etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam biraz geç oldu ama o konu şöyle. Bu tarz ortak hesap satışları yaptığım için biliyorum. Muhtemelen oyunu çevrımiçi bir şekilde oynadığınız için aynı hatayı alıyorsunuz. Ortak hesaplarda oyunu çevrımdışı oynamanız gerekmekte. Yani oyuna ilk online bir şekilde girip sonrasında çıkıp sol üstteki steam sekmesinden çevrımdışı ol seçeneğine tıklayıp çevrımdışı olup oyuna öyle girmeniz lazım. Çevrimdışına almazsanız hem diğer oyuncuların oyununu baltalarsınız hem de kendiniz sıkıntılar çekersin. Ortak hesaplarda bu böyledir.

Evet doğru söylüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…