Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Oyuna girmeye çalıştığımda ekrana ufak bir yazı geliyor. "Üzgünüz bir şeyler ters gitti" ve bir link. Tıkladığımda ise bu siteyle karşılaşıyorum. Çözümü var mıdır? Support Page Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Oyuna girmeye çalıştığımda ekrana ufak bir yazı geliyor. "Üzgünüz bir şeyler ters gitti" ve bir link. Tıkladığımda ise bu siteyle karşılaşıyorum. Çözümü var mıdır? Support Page
Çözüm rocpai212 10 Şubat 2022 yenneferr dedi: Nasıl çözdünüz? Saat kaç gibi girmeyi denediniz falan taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aralıklarla deneyerek çözdüm dostum. Zamana bıraktım yani.
yenneferr dedi: Nasıl çözdünüz? Saat kaç gibi girmeyi denediniz falan taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aralıklarla deneyerek çözdüm dostum. Zamana bıraktım yani.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 9 Şubat 2022 #81 mcelik0 dedi: Hocam bende oyunu dün yükledim saat 10 gibi girmeye çalıştığımda aynı hatayla karşılaştım sonra saat gece 12.30 gibi tekrar denedim hata geçti. Genişletmek için tıkla... Hesap size ait ise sıkıntı olmuyor. Ortak hesaplar da böyle bir sıkıntı var. 50-100 kişiye veriyorlar. Artı 0 Eksi
mcelik0 dedi: Hocam bende oyunu dün yükledim saat 10 gibi girmeye çalıştığımda aynı hatayla karşılaştım sonra saat gece 12.30 gibi tekrar denedim hata geçti. Genişletmek için tıkla... Hesap size ait ise sıkıntı olmuyor. Ortak hesaplar da böyle bir sıkıntı var. 50-100 kişiye veriyorlar.
KS KS Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #82 Bende sorun geçti sıkıntısız girebiliyorum. Artı 0 Eksi
rocpai212 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #83 Poyraz_Karayel dedi: Bende sorun geçti sıkıntısız girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de Artı 0 Eksi
yenneferr Zeptopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #84 rocpai212 dedi: Bende de Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Saat kaç gibi girmeyi denediniz falan taktik verir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
rocpai212 dedi: Bende de Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Saat kaç gibi girmeyi denediniz falan taktik verir misiniz?
rocpai212 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #85 yenneferr dedi: Nasıl çözdünüz? Saat kaç gibi girmeyi denediniz falan taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aralıklarla deneyerek çözdüm dostum. Zamana bıraktım yani. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
yenneferr dedi: Nasıl çözdünüz? Saat kaç gibi girmeyi denediniz falan taktik verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aralıklarla deneyerek çözdüm dostum. Zamana bıraktım yani.