Dying Light 2 Ultimate Edition alınır mı?

Skyress

Megapat
Yer
Duchy of Toussaint
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Dying Light 2 aldım fakat düz Dying Light 2 175 lira ve Ultimate 420 lira. Aradaki fiyat farkına değer mi? Ya da iade edip düz Dying Light 2 alıp Ultimate Upgrade'i yapsam ne değişir?

Merhaba arkadaşlar. Dying Light 2 aldım fakat düz Dying Light 2 175 lira ve Ultimate 420 lira. Aradaki fiyat farkına değer mi? Ya da iade edip düz Dying Light 2 alıp Ultimate Upgrade'i yapsam ne değişir?

Bence değmez o farka yeni oyunlar alabilirsin.

Tahminen silah ve kıyafet veriyordur fakat hem sen oyun icinde cok daha güçlü silahlar edinirsin hem de o farka 1 God of War giriyor bence degmez.

Onun yerine başka oyunlar da alabilirsin yine de sana kalmış kanka

245TL fark var dostum arada 3 5 fazla vuran, daha güzel görünen ekipmanlar falan veriyordur, bunlar için almak o fiyata kesinlikle değmez. Bence iade edip normal sürümü alın, kalan paraya da başka oyun alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…