Standart, Deluxe, Ultimate Edition oyunun farklı sürümlerine verilen isimdir. Deluxe ve Ultimate Edition, oyuna bağlı olarak ek içerikler sunabilir. Bunlar arasında harita, DLC veya OST denilen oyunun müzikleri yer alabilir.Bunlardan hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. Arasındaki farklar vermeye değer mi ve ne veriyor? Aradaki farkla başka oyun almayı yeğlerim. Varsa önerebileceğiniz oyun alabilirim onu da.
Eki Görüntüle 1858951
Eki Görüntüle 1858952
1. oyunu var zaten 2. oyun zamanında çok heveslenmiştim ilk çıktığında ondan içimde yani kötü olsada alacağım büyük ihtimalle.Bence ilk oyunu oynamadıysan onu da tercih edebilirsin hem de daha uygun fiyata.
Biliyorum farklı sürüm olup ek pakette fazladadan dlclerin olduğunu sormak istediğim yani dlc ler aradaki farka değer mi? Mesela düz ekledim ve Mafia 1 DE ile Days Gone' da ekledim sepete aradaki farkı onlara vermektense denemek istediğim bu iki oyunu ekledim sepete.Standart, Deluxe, Ultimate Edition oyunun farklı sürümlerine verilen isimdir. Deluxe ve Ultimate Edition, oyuna bağlı olarak ek içerikler sunabilir. Bunlar arasında harita, DLC veya OST denilen oyunun müzikleri yer alabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.