Dying Light 2 ve AC Valhalla hangi versiyonları alınmalı?

Kelsza

Hectopat
Bunlardan hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. Arasındaki farklar vermeye değer mi ve ne veriyor? Aradaki farkla başka oyun almayı yeğlerim. Varsa önerebileceğiniz oyun alabilirim onu da.

1689167439866.png

1689167488456.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlardan hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. Arasındaki farklar vermeye değer mi ve ne veriyor? Aradaki farkla başka oyun almayı yeğlerim. Varsa önerebileceğiniz oyun alabilirim onu da.

Eki Görüntüle 1858951

Eki Görüntüle 1858952
Standart, Deluxe, Ultimate Edition oyunun farklı sürümlerine verilen isimdir. Deluxe ve Ultimate Edition, oyuna bağlı olarak ek içerikler sunabilir. Bunlar arasında harita, DLC veya OST denilen oyunun müzikleri yer alabilir.

Valhalla bende vardı bence biraz sıkıcı bir oyun. Çok keyifli değil. Odyssey oynamadıysan bence kesinlikle onu tercih et. Dying Light 2'de sanki çok ahım şahım bir oyun değil gibi "ücretsiz" bir şekilde başlangıç kısmını oynama imkanım oldu ama pek sarmadı. Bence ilk oyunu oynamadıysan onu da tercih edebilirsin hem de daha uygun fiyata.

Dying Light 2'yi düz al. Bildiğim kadarıyla diğer paketler de yanında DLC de veriyorlar ama hikayesi olan DLC aşırı sıkıcı ve diğer DLC'ler de sadece kıyafet içeriyor. Oyun da FPS oyunu olduğu için kıyafet paketi almak gereksiz olur.

AC Valhalla DLC'leri güzel içeril barındırıyor ana hikayeye ek olarak ancak o fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Dying Light 2 DLC'eri ise pek bir şey sunmuyor şu anlık. İlk oyundaki The Following benzeri bir ek paket getirirlerse değerlendirilir.

Bence ilk oyunu oynamadıysan onu da tercih edebilirsin hem de daha uygun fiyata.
1. oyunu var zaten 2. oyun zamanında çok heveslenmiştim ilk çıktığında ondan içimde yani kötü olsada alacağım büyük ihtimalle.
Standart, Deluxe, Ultimate Edition oyunun farklı sürümlerine verilen isimdir. Deluxe ve Ultimate Edition, oyuna bağlı olarak ek içerikler sunabilir. Bunlar arasında harita, DLC veya OST denilen oyunun müzikleri yer alabilir.
Biliyorum farklı sürüm olup ek pakette fazladadan dlclerin olduğunu sormak istediğim yani dlc ler aradaki farka değer mi? Mesela düz ekledim ve Mafia 1 DE ile Days Gone' da ekledim sepete aradaki farkı onlara vermektense denemek istediğim bu iki oyunu ekledim sepete.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı