Dying Light 2 ve Cyberpunk mı yoksa marvels Spider-Man mı?

İlk önce en sevdiğin oyun sonra Cyberpunk almalısın.
Dying Light 1 en sevdiğim oyunlardan biridir. Herkesin oyun zevki farklı tabii bize sorman yanlış bence hangi oyunu seviyorsan onu al.

Dying Light 1'i de aşırı sevdiğim söylenemez

Dying Light 2'de aslında çok değişen bir şey yok, Dying Light'in birinci oyununu sevmediysen muhtemelen ikinci oyununu da sevmezsin. Dolayısıyla alabiliyorsan Cyberpunk 2077 ve Spider-Man'i alman daha iyi olur. Spider-Man hayranı olduğunu da belirtmişsin konuda.

Dying Light 2 + Red Dead Redemption 2 bence.

Hikaye kısmında çığır atlamış oyun, fizikleri de bir hayli gelişmiş. Bence beğenebilir.

Ben de çok beğenmiştim, bayağı iyiydi de arkadaş belki sevmezse diye düşündüm. Ben olsam paylaşımlı hesaplardan alır, üç oyunu da oynardım. Üç oyun da birbirinden güzel.

Bahsi geçen 3 oyunada sahibim. Örümcek adam seviyorsanız parasını hak eden bir oyun ama daha ucuz olabilirdi. Dying Light 2 çok kaliteli bir yapım ama Cyberpunk için aynı şeyleri söyleyemem. Örümcek adamı indirimdeyken almanızı tavsiye ederim, DL2 ise şuanda indirimde ve şu zamana kadar indiği en düşük fiyatta.

Arkadaşlar 500 TL bütçem var o yüzden örümcek adamı tek alabilirim lakin RDR 2 benlik degil gibi duruyor Cyberpunk hâlâ buglumu eğer değilse onları alacağım ama örümcek adamda içimde kalabilir.

Benim derdim şu eğer örümcek adam alırsam ve biraz beklentimin altında kalırsa üzülürüm yakında ps 5 alacağım eğer beklersem Marvel's spider man 2 alabilirim

Hocam beğenir bence. Dying Light 1'i hiç beğenmeyen ayıla bayıla bitiren biri olmama rağmen Dying Light 2'ye bayılmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…