Assassin's Creed Valhalla ile Erken Orta Çağ İngiltere'sinde Viking akıncısı Eivor olarak aksiyon dolu bir maceraya çık. PC kodunuzu düşük fiyatlarla alın!
Assassin's Creed Valhalla ile Erken Orta Çağ İngiltere'sinde Viking akıncısı Eivor olarak aksiyon dolu bir maceraya çık. PC kodunuzu düşük fiyatlarla alın!
Oyun satışı yapıyorlar uygun fiyata oyun alabileceğiniz bir yer. Ubisoft Connect kütüphanenize Valhalla oyunu ekleniyor ve oradan indirebiliyorsunuz. Kendim bu şekilde Valhalla ve Origins aldım.
Oyun satışı yapıyorlar uygun fiyata oyun alabileceğiniz bir yer. Ubisoft Connect kütüphanenize Valhalla oyunu ekleniyor ve oradan indirebiliyorsunuz. Kendim bu şekilde Valhalla ve Origins aldım.
Assassin's Creed Valhalla'yı indirimdeyken Steam'den aldım ve hâlâ iade etme sürem dolmadı.
Epic'de de Dying Light 2 indirimde.
Stemadekini iptal edip onu mu almalıyım? İkisini de oynamış arkadaşlar hangisini tercih etmeliyim?
Ayrıyeten Epic'de kütüphane kurup daha sonra satmayı da düşünüyorum, o yüzden, Epic daha mantıklı geliyor.
Bir de Epic kütüphanemi atsam kaç TL eder yazan olur mu?
https://tr.voidu.com/grand-theft-auto-v Uygun fiyata satın almayı düşünüyorum pek yaz indirimlerinide beklemek istemiyorum biraz sabırsız bir insanım sizce bu site güvenilir midir? Alışveriş yapan oldu mu?
Voidu güvenilir midir? Ben pek güvenmiyorum bu tarz şeylere Steam dışındanda oyun almam zaten ama eğer burası adını duyurmuş ve güvenilir bir yerse God of War almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba, dün Voidu diye bir site gördüm çoğu oyun Steam fiyatına göre ucuzdu ve benim de sevdiğim oyunlar vardı. Burası güvenilir bir yer mi? Acaba bir sonraki indirimlerde GoW+Spider-Man Remastered düşünüyorum da.