Dying Light 2 vs Assassin's Creed Valhalla

Sistem gereksinimlerini de Steam sayfası üzerinden öğrenebilirsin. Uymuyorsa ise GeForce NOW kullanabilirsin.
Oyunu kaldırmayacağını düşünmüyorum ama acaba grafikler kötü, fps çok mu düşük olur diye düşünüyorum.

Sonunda bu gerçeği göz ardı etmeyen ve dile getiren biri, teşekkür ederim lafı ağzımdan aldınız. Singleplayer bir oyunda, standart fiyatı 60 dolar olan bir oyuna oyun içi satın alım (microtransactions) mantığını eklemek, ve spesifik olarak istediğin miktarda DL puanı alamayıp, 1 bundle aldıktan sonra sadece 50 DL puanı ekleyerek alabileceğin bir bundle'ı alabilmek için 500 DL puanı almak zorunda olmak, bunların hepsi hırsızlıktır. Ya ne olacak almazsın olur biter diyenler olabilir fakat böyle bir şeye göz yumamam şahsen. Düpedüz enayi yerine koyuyorlar insanları.

Tabi galiba Techland dün 100 DL puanı alma seçeneğini de getirdi, fakat sistem aynı sistem. Singleplayer bir oyunda oyun içi satın alımların olmaması gerekir. Ben de tam new game plus başlayacakken bu güncelleme geldi ve bir anda oyunu oynama hevesim söndü, oyunun ruhu öldü bana kalırsa ve ben de oyunu sildim. Umarım Techland ilerde böyle hatalar yapmaz çünkü iyi bir oyun firması.

Konuya gelecek olur isem, eğer konu sahibi ben hikayeyi bitiririm ne olmuş ne bitmiş öğrenir çıkarım DLC'lerle işim olmaz diyorsa DL2 alıp oynanabilir, fazla oynanış saati vaat eden bir oyun. AC Valhalla oynamadığım için yorum yapamıyorum.

Techland, en başında Tencent ile ortaklığa giderek hatayı yaptı. Bu yüzden de buna benzer bir şeyin geleceği de tahmin ediliyordu. Bu konu dışında bir tartışma olacağını düşündüğüm için sadece katılıyorum demekle yetineceğim.

Kesinlikle haklısınız teşekkür ediyorum. Hayırlısı olsun diyelim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…