Dying Light 2 vs Dying Light the Beast

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Bu seriye ilk oyunum olacak, o yuzden hangisiyle başlasam kararsız kaldım.

Yeni çıkacak oyun çok daha iyi olacağını biliyorum. Çünkü 1 ve 2'nin güzel yanlarını alıp kotu yanlarını almayacak.

1'i önermeyin.

Beast oynamadan önce 2. oyunu da oynamanızı öneririm. Twitter paylaşım yapan Tourens'e göre Beast, 2. oyunun sonrasında geçecekmiş. Net bir bilgim olmasa da bu konu hakkında, 2. oyunu oynayın kesinlikle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyisi 1 hala ama önermeyin diyorsan Beast. 2 rezaletti hala da büyük bir hayal kırıklığı. İyi oyun olsa da serinin diğer oyunlarına göre çok vasat.

Beast oynamadan önce 2. oyunu da oynamanızı öneririm. Twitter paylaşım yapan Tourens'e göre Beast, 2. oyunun sonrasında geçecekmiş. Net bir bilgim olmasa da bu konu hakkında, 2. oyunu oynayın kesinlikle.
Pek bağlantısı olmaz 2.oyunun hikayesi tamamen ayrı. Beast bize birinci oyun ve sonrasını anlatacaktır.

@Grim Reaper, dediğim gibi hocam, net bir bilgim yok bu konuda. Oyun hakkında yazılan bu olduğundan söylemek istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf bunun için mi ikinci oyunu onerdiniz hocam ?

@Sleipnir, hayır hocam. Tabii bu bir etken ama direkt bu yüzden diyemem. 2. oyun ne kadar beklentinin altında kalsa da bence oynanmalı.

En iyisi 1 hala ama önermeyin diyorsan Beast. 2 rezaletti hala da büyük bir hayal kırıklığı. İyi oyun olsa da serinin diğer oyunlarına göre çok vasat.

Pek bağlantısı olmaz 2.oyunun hikayesi tamamen ayrı. Beast bize birinci oyun ve sonrasını anlatacaktır.

Hocam 2. oyunun nesi rezalet onu anlamadım oynarken oyunu sevmeyen çok az insan gördüm gayet iyi bir oyundu.

Hocam 2. oyunun nesi rezalet onu anlamadım oynarken oyunu sevmeyen çok az insan gördüm gayet iyi bir oyundu.
Alıntıladığın mesajda zaten iyi diye yazmışım. Serinin diğer oyunlarına göre vasat sadece. Buna Beast'i de katıyorum ama şimdilik sadece tahmin tabii. 2.oyun ilk çıktığında ne gece kovalamacaları güzeldi (ki hala ilk oyuna göre çok vasat) ne hikaye güzeldi ne diğer şeyler. İlk oyuna göre iyi olan iki şey vardı combat ve parkur. Bu ikisi dışında kötü bir hikaye ve atmosferi vardı oyunun ki bunlar hala böyle değişen birşey yok. Gece kovalamacalarını biraz daha iyi yapmışlar ama hala ilk oyunun çok altında o atmosfer yok çünkü. İlk oyundaki doktor Zere bile kolay unutulan bir karakter değilken ikinci oyunda ana karakter dışı akılda kalıcı karakter yok. En önemlisi oyunda blueprint mantığı yok oyun ilk çıktığında silah tamiri bile yoktu alev elektrik falan takınca tamir oluyordu silah. DL1'de DLC'ler ile sayısız silah elde edip üretebilirken bu oyunda çatapat gibi basit şeyleri bile bulmak zorundasın üretimi kaldırmış adamlar. İlk oyundaki ters köşe olayını çok fazla görevde kullanmışlar bu da kabak tadı veriyor her görevde bir ters köşe oluyor çünkü ve tahmin edilebilir oluyor. İşin esprisi bu mantığı basit görevler arasında yedirmekti ki ilk oyun bunu yapıyor. Ha bu arada ikinci oyunu daha çok sevenler %90 ilk oyunu oynamamış ya da az oynamış bitirip bırakmış kişiler. Seriyi çok oynamış ve fanı sayılabilecek insanların çoğu söylediklerimin benzerini söyler zaten. Ha Techland'in oyunculara attığı kazıkları da unutmamak lazım tabii. Oyun çıkmadan önce seçim olayı çok önemli gibi tanıtıldı sonra o kadar da etkili olmadığı ortaya çıktı. Parayla satılan Bloody Ties DLC'si vasat çıkınca bir süre sonra beleş yaptılar ve para iadesi falan da vermediler. Beast normalde 2. DLC olacaktı millet onu bekliyordu sonra ayrı oyuna çevirip 45 dolar fiyat etiketi koydular. Daha saçması Ultimate sürüm alanlara beleş verdiler ama benim gibi sırf DLC için Deluxe alan insanların parasının üstüne kondular.

Alıntıladığın mesajda zaten iyi diye yazmışım. Serinin diğer oyunlarına göre vasat sadece. Buna Beast'i de katıyorum ama şimdilik sadece tahmin tabii. 2.oyun ilk çıktığında ne gece kovalamacaları güzeldi (ki hala ilk oyuna göre çok vasat) ne hikaye güzeldi ne diğer şeyler. İlk oyuna göre iyi olan iki şey vardı combat ve parkur. Bu ikisi dışında kötü bir hikaye ve atmosferi vardı oyunun ki bunlar hala böyle değişen bir şey yok. Gece kovalamacalarını biraz daha iyi yapmışlar ama hala ilk oyunun çok altında o atmosfer yok çünkü. İlk oyundaki doktor zere bile kolay unutulan bir karakter değilken ikinci oyunda ana karakter dışı akılda kalıcı karakter yok. En önemlisi oyunda Blueprint mantığı yok oyun ilk çıktığında silah tamiri bile yoktu alev elektrik falan takınca tamir oluyordu silah. DL1'de DLC'ler ile sayısız silah elde edip üretebilirken bu oyunda çatapat gibi basit şeyleri bile bulmak zorundasın üretimi kaldırmış adamlar. İlk oyundaki ters köşe olayını çok fazla görevde kullanmışlar bu da kabak tadı veriyor her görevde bir ters köşe oluyor çünkü ve tahmin edilebilir oluyor. İşin esprisi bu mantığı basit görevler arasında yedirmekti ki ilk oyun bunu yapıyor. Ha bu arada ikinci oyunu daha çok sevenler %90 ilk oyunu oynamamış ya da az oynamış bitirip bırakmış kişiler. Seriyi çok oynamış ve fanı sayılabilecek insanların çoğu söylediklerimin benzerini söyler zaten. Ha Techland'in oyunculara attığı kazıkları da unutmamak lazım tabii. Oyun çıkmadan önce seçim olayı çok önemli gibi tanıtıldı sonra o kadar da etkili olmadığı ortaya çıktı. Parayla satılan Bloody ties DLC'si vasat çıkınca bir süre sonra beleş yaptılar ve para iadesi falan da vermediler. Beast normalde 2. DLC olacaktı millet onu bekliyordu sonra ayrı oyuna çevirip 45 dolar fiyat etiketi koydular. Daha saçması Ultimate sürüm alanlara beleş verdiler ama benim gibi sırf DLC için Deluxe alan insanların parasının üstüne kondular.

Hocam kişiden kişiye değişir bana göre Dying Light 1 çok vasat yani atmosfer olarak oynanış olarak grafik olarak vb. beni içine çekmedi hikâyesi daha iyi ona lafım yok ama diğer unsurları iyi değil bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı