Dying Light 2 vs God of War vs RDR2 vs Sekiro

del.piero

Picopat
Bu indirimlerde bu oyunlardan en az birini almak istiyorum. Tüm oyunlar hakkındaki düşüncemi paylaşıp sizin de fikrinizi almak istiyorum.

Dying Light 1'i bitireli henüz 1-1.5 ay oldu oyun bayağıdır bende bulunuyordu ama laptop optimizasyonu kötü olduğu için rahat oynayamamıştım. Hikayeyi bitirdim hemen sildim. Aslında daha çok oynamak istiyordum ama optimizasyon kötü olduğu için oynayamadım. Dying Light 2'yi çok alasım yok ama sırf Dying Light 1'i rahat oynayamadığım için almak istiyorum eğer 1'in optimizasyonunu iyileştirecek çözüm yolu varsa bilmek isterim.

God of War'ı kesinlikle alacağım bu fiyata asla kaçırmam çok merak ediyorum ve oynarken de sıkılmayacağımı düşünüyorum. Yine de siz fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

RDR2 hep içimde kaldı hep almaya niyetlenip geri vezgeçiyorum çünkü videolardan izlediğim kadarıyla oyun çok hantal ilerliyor ve oyun süresi çok uzun boyutu da cabası. Bana sanki böyle daha hızlı aksiyonlu bir oyun lazımmış gibi. O yüzden RDR2 sarar mı emin değilim.

Son olarak Sekiro'ya gelecek olursak bu oyunun grafiklerini ve oynanış tarzını vuruş hissini bitiriş animasyonlarını çok seviyorum adam kestikçe kesesin geliyor çok haz veriyor. Daha önce aldım 2-3 saat kadar oynadım ilk ya da ikinci boss olması lazım sövüp iade etmiştim o aralar da zaten param da çok yoktu bu da bahanem olmuştu ama hala alıp sinir olacağımı çıldıracağımı bile bile oynayıp bitirmek istiyorum. Daha sonra çıldırıp verdiğim paradan pişman olur muyum bilmiyorum.

Bu oyunlardan en fazla 2 tanesini alabilirim şu an. Fikirlenizi bekliyorum.

God of War'ı kesinlikle alacağım diyen biriydim oynadım bitirdim yer yer sıkıcı savaşları vardı oyunda. Sonra dedim neymiş bu RDR2? Bir başladım hocam başta ne olduğunu anlamadım Fakat altyazıları okuyun zaten oyunda neden oradan oraya gittiğinizi anlıyorsunuz. GoW mu RDR mi desen RDR2 derim. Aynı zevklerimiz var RDR2 hantaldı ama sonra oyundan çıkamıyorsun.

GoW kesin yazdıysanız diğerleri üzerinden gidiyorum. RDR2; hızlı aksiyon istiyorsanız tercih etmeyin fakat hikayesi gerçekten güzel. Dying Light 1'i rahat oynayamadağınız bir sistemde 2. oyunu direk geçin, masaüstü sistemleri bile dümdüz etmişti ilk çıktığında şu an da çok fark olacağını sanmam. Souls-like türü ne yatkınlığınız ya da tecrübeniz yoksa Sekiro almayın çünkü başlangıç için çok sinir krizi geçirirsiniz. Dark Souls ile yetişmiş souls türü oyuncularına sekiro kolay geliyor fakat bence bu türe Elden Ring ile başlayın. Bir de sisteminizi yazarsanız DL2 hakkında daha rahat konuşurum.

Son düzenleme:
Postunu okudum

1-GoD: Rdr2 ye biraz hantal demişsin ya bu o açıdan akıyor işte. Zaten epicten alacaksanız 150ye kesinlikle değer bir oyun.
2-Rdr2: Hantallığı ne yalan söyleyeyim benim de hoşuma gitmiyor ama bu, bu oyunun efsaneler arasında olduğunu değiştirmez. Hikayesi adeta kaliteli bir dizi film izliyormuşcasına önünüze seriliveriyor. Şans verin mutlaka. Bir de alttaki oyunların 2 gömlek üzerinde hem Rdr hem GoD
3-Sekiro
4-Dying Light 2

Hiçbiri kötü oyun değil. Sekiro hariç pişman edebilecek bir oyun yok hocam. O da zorluğundan zaten biliyorsunuz. Diğer arkadaşların dediği gibi DL2 sistem canavarıdır

Kanser olmak için 290₺ vermenize gerek yok.
Uygun fiyatada kanser olabilirsiniz.

GTX 1650 i5 9300H 16 GB RAM hocam. DL1'i laptop optimizasyonu kötü olduğu için düzgün oynayamadım DL1'i düzgün oynayabilsem 2'yi almaya gerek duymayacağım. Souls like tecrübem yok maalesef. Çok mu çıldırtır :/

Normalde sadece GoD alacak olsam Steam den alacaktım. Cyberpunk BF1 Forza gibi yüksek saatli oyunlarım hep orda ve GoD ve RDR2 de elite bir oyun olduğu için aynı yerde dursun istedim ama Epicten almak pek içime sinmiyor. 100 liraya da yakın indirim oluyor toplam. Düşündürücü :/. Ayriyeten konudan bağımsız bir soru sormuş olacağım ama bu AC Odyssey i ben 100 saat oynayıp bitirdim. Ubisoftta 100 saat olarak gözüküyor ama Epicte 80 saat gözüküyor. Epic e yazdım bizlik sorun yok Ubisofta yazın dediler. Bir fikriniz var mı?
Bu son sorunla birlikte Epic beni biraz düşündürmeye başladı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…