Ar0nell Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Bir arkadaşımda Dying Light 2 Xbox'da bende ise Steam'da var ama ben sadece Steam üzerinden davet atabiliyorum. İkimiz de PC'yiz oynamamızın bir yolu var mı?
Bir arkadaşımda Dying Light 2 Xbox'da bende ise Steam'da var ama ben sadece Steam üzerinden davet atabiliyorum. İkimiz de PC'yiz oynamamızın bir yolu var mı?
Asragus Picopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 Ayarlardan crossplay seçeneği olması lazım onu açın sonra xbox hesabını bağlayıp oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Ar0nell Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Baktım ama öyle bir seçenek görmedim ayrıca steam'den girip epic games hesabımı bağlayabiliyorum ama xbox hesabını bağlama seçeneği de yok. Artı 0 Eksi
Baktım ama öyle bir seçenek görmedim ayrıca steam'den girip epic games hesabımı bağlayabiliyorum ama xbox hesabını bağlama seçeneği de yok.