Dying Light 2 yan görevler güzel mi?

Kojima

Centipat
Dying Light 2 de yan görevler güzel mi? Oynamaya değer mi ona göre oynayacağım. Hangi yan görevler güzel olmadı sadece güzel olanları oynarım.

Hocam çok eğlenceli yan görevler var gerçekten ama o bayraklı koşu yarışlı olanlardan uzak durun kanser.

Ya tartışmak istediğim başka bir şey daha var, oyun çok çabuk bitti. Yani ben daha uzun sürmesini bekliyordum ve bitince "Bu neydi ya? E bu kadar mı devamı yok mu yani?" deyip oyunu anında silmiştim. Ek olarak yapılacak hemen hemen bütün yan görevleri de yapmıştım yetenekleri de maxladığımı hatırlıyorum. Hatta keyfine, gece seviye 3 maraz'da muhtemeşem ötesi silahlarımla loot kasıyordum o derece yani.

Ya tartışmak istediğim başka bir şey daha var, oyun çok çabuk bitti. Yani ben daha uzun sürmesini bekliyordum ve bitince "Bu neydi ya? E bu kadar mı devamı yok mu yani?"
Maalesef 18 saat mi ne sürüyormuş ana hikayesi. Bitince gerçekten boşluğa düştüm. Ulan Mia...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…