SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Merhaba, geçenlerde Dying Light 2 indirdim ve bayağı da oynadım. Fakat bilgisayara format atmam gerekti oyunu yeniden yükledim ama Save'im yok. Oyunda hikayeyi atlama gibi özellikler yok mu? Ya da internette bazı yerlere gelme saveler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023
Merhaba, geçenlerde Dying Light 2 indirdim ve bayağı da oynadım. Fakat bilgisayara format atmam gerekti oyunu yeniden yükledim ama Save'im yok. Oyunda hikayeyi atlama gibi özellikler yok mu? Ya da internette bazı yerlere gelme saveler.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 14 Ağustos 2023 #2 Eğer Steam'den aldıysanız, save Steam Cloud'a kaydoluyor diye biliyorum. Ben de format atmıştım, oyunu yükleyince eski saveden devam edebilmiştim. Artı 0 Eksi
Eğer Steam'den aldıysanız, save Steam Cloud'a kaydoluyor diye biliyorum. Ben de format atmıştım, oyunu yükleyince eski saveden devam edebilmiştim.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.228 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 14 Ağustos 2023 #3 Hikayeyi direkt atlayabileceğin yöntem yok ama ara sahneleri Space tuşuna basılı tutarak tek seferde geçebilirsin. Artı 0 Eksi
Hikayeyi direkt atlayabileceğin yöntem yok ama ara sahneleri Space tuşuna basılı tutarak tek seferde geçebilirsin.