Dying Light 2'de kolay yoldan nasıl silah bulunur?

Dying Light 1'deki gibi silah yoktu en son oynadığımda. Ok yay ve yakın dövüş silahı vardı bol bol.

Ateşli silah bulman için reloded Edition sürümüne sahip olman lazım ayrıca oyunu ya bitirmen ya da belirli bir seviyeye gelmen lazım görevler kısmında kayıp cephanelik görevini yaparak elde edebilirsin. Oyunda tüfek shutgun, normal silah da var ayrıca.

Ateşli silah bulman için reloded Edition sürümüne sahip olman lazım ayrıca oyunu ya bitirmen ya da belirli bir seviyeye gelmen lazım görevler kısmında kayıp cephanelik görevini yaparak elde edebilirsin. Oyunda tüfek shutgun, normal silah da var ayrıca.
Reloaded edition + bloody ties dlc'si bulunuyor. Kayıp cephanelik görevini nasıl yapabilirim?

Reloaded Edition + Bloody ties DLC'si bulunuyor. Kayıp cephanelik görevini nasıl yapabilirim?

Dediğim gibi oyunun belirli bir yüzdesine gelmen gerek diye biliyorum. Ama benden sana tavsiye silahlar çok güçlü ve oyun zevkini kaçırıyor. Ben oyunu bitirince görmüştüm o görevi.

Dediğim gibi oyunun belirli bir yüzdesine gelmen gerek diye biliyorum. Ama benden sana tavsiye silahlar çok güçlü ve oyun zevkini kaçırıyor. Ben oyunu bitirince görmüştüm o görevi.
@IFC23W Sağ olsun bana bazı yakın dövüş silahları sundu da oyun zevkimi pek kaçırmadı. Tam tersine zombileri öldüremeyince oyun zevkin kaçabiliyor. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı