Dying Light 2'de nasıl gelişilir?

KBDALES

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Oyunu 7 saat kadar oynadım, halen bazı şeyleri anlamış değilim. 3 şehir var, birinde pazar var, pazardaki en güçlü silah 20 gücünde, benim silahlarım da 20 gücünde. Ben ne zaman nasıl 100 gücünde silahlar bulabilirim veya yay nasıl bulabilirim? Ayrıca daha hızlı gelişmek için tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Loot ve parkur yaparak oyunda gündüz gece döngüsü var gündüzleri dışarıda az loot var ama tehlike yok.
Gece ise binlarda kıymetli lootlar var ama tehlike çok
Durumu şöyle açıklayım.
Gece zombileri dediğimiz eceller gündüzleri binalara saklaniyorlar akşamları ise binadan çıkıp dışarıda geziyorlar saldiriyorlar o yüzden loot sistemi böyle gündüz vaktide girerim diyorsan binlara.
Oyunun parkur mekaniğini kavramış olmanı tavsiye ederim mekani kendine göre kullan

Kanka bir tane köprü var aşırı iyi bir loot yeri mükemmel oraya gitmeni öneririm.

Hocam bu arada bende bir görev var, şehre zehirli gaz salacak bu figt club tayfa. Telsizden biri arayıp şehri kurtarmamızı istedi. Bunun için 3 ayrı görevde gece koşusu yapıp derece yapmam lazım. İlkini bile yapamadım, 3 ünüde yapmak zorunda mıyım?

Maalesef o kadar bilmiyorum oyunu tam oynamadım desem yeridir desem kizmazsiniz değil mi:') alacak para bulamadim bende YouTube'dan seriyi bitirdim oyunun teorilerini vs her şeyini arastiriyorum hala.

Maalesef o kadar bilmiyorum oyunu tam oynamadım desem yeridir desem kizmazsiniz değil mi:') alacak para bulamadim bende YouTube'dan seriyi bitirdim oyunun teorilerini vs her şeyini arastiriyorum hala.
Tamam hocam sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…