Stokeley Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 11 Temmuz 2023 #1 Görseldeki gibi sinematiklerde ve oyun içinde bu tarz partiküller uçuşuyor ve aşırı rahatsız edici. Cisimlerin içinden falan geçiyor. Yok mu bunun çözümü?
Görseldeki gibi sinematiklerde ve oyun içinde bu tarz partiküller uçuşuyor ve aşırı rahatsız edici. Cisimlerin içinden falan geçiyor. Yok mu bunun çözümü?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 11 Temmuz 2023 #2 Bitkilerin yaprakları olabilirler. Animasyon gibi bir hareketi yoksa oyunu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bitkilerin yaprakları olabilirler. Animasyon gibi bir hareketi yoksa oyunu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 11 Temmuz 2023 #3 Konsolda oynarken de mevcuttu. Evet, sahne arasında falan geçerken çok rahatsız ediyor ama benim bildiğim bunu kapatma imkanınız yok. Artı 0 Eksi
Konsolda oynarken de mevcuttu. Evet, sahne arasında falan geçerken çok rahatsız ediyor ama benim bildiğim bunu kapatma imkanınız yok.
KS KS Stokeley Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 12 Temmuz 2023 #4 Famronty dedi: Konsolda oynarken de mevcuttu. Evet, sahne arasında falan geçerken çok rahatsız ediyor ama benim bildiğim bunu kapatma imkanınız yok. Genişletmek için tıkla... Açık alanda olsa hadi neyse diyeceğim de kapalı alanlarda neden çözmemişler acaba bu sorunu? Çok göze batan bir sorun çünkü. Artı 0 Eksi
Famronty dedi: Konsolda oynarken de mevcuttu. Evet, sahne arasında falan geçerken çok rahatsız ediyor ama benim bildiğim bunu kapatma imkanınız yok. Genişletmek için tıkla... Açık alanda olsa hadi neyse diyeceğim de kapalı alanlarda neden çözmemişler acaba bu sorunu? Çok göze batan bir sorun çünkü.