X xmetk Femtopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 Dying light 2'de VNC Tower'a geldikten sonraki kaydınıziniz varsa gönderebilir misiniz? Bir de kaydıi nereye atacağımı söylerseniz 10 numara olur.
Dying light 2'de VNC Tower'a geldikten sonraki kaydınıziniz varsa gönderebilir misiniz? Bir de kaydıi nereye atacağımı söylerseniz 10 numara olur.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.890 Makaleler 1 Çözümler 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #2 Bu oyunda kafana göre bulduğ8un kayıttan devam edemiyorsun diye biliyorum. Buluta veya kendi kullanıcı hesabına göre kaydedilmiyor muydu?
Bu oyunda kafana göre bulduğ8un kayıttan devam edemiyorsun diye biliyorum. Buluta veya kendi kullanıcı hesabına göre kaydedilmiyor muydu?
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 15 Şubat 2022 #3 KafadanKontak dedi: Bu oyunda kafana göre bulduğ8un kayıttan devam edemiyorsun diye biliyorum. Buluta veya kendi kullanıcı hesabına göre kaydedilmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Oynarken en sinir olduğum olay bu hocam. Bazı seçimler direkt Bad Ending yapıyor. E ben belki diğer seçimin nasıl olduğunu görmeden rahat edemiyorum Hocam oyun çok yeni bulamayabilirsiniz.
KafadanKontak dedi: Bu oyunda kafana göre bulduğ8un kayıttan devam edemiyorsun diye biliyorum. Buluta veya kendi kullanıcı hesabına göre kaydedilmiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Oynarken en sinir olduğum olay bu hocam. Bazı seçimler direkt Bad Ending yapıyor. E ben belki diğer seçimin nasıl olduğunu görmeden rahat edemiyorum Hocam oyun çok yeni bulamayabilirsiniz.
X xmetk Femtopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #4 Mamaqiyus dedi: Oynarken en sinir olduğum olay bu hocam. Bazı seçimler direkt Bad Ending yapıyor. E ben belki diğer seçimin nasıl olduğunu görmeden rahat edemiyorum Hocam oyun çok yeni bulamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet malesef sabahtan beri arıyorum ama yok bir yöntemi galiba baştan başlayacağım
Mamaqiyus dedi: Oynarken en sinir olduğum olay bu hocam. Bazı seçimler direkt Bad Ending yapıyor. E ben belki diğer seçimin nasıl olduğunu görmeden rahat edemiyorum Hocam oyun çok yeni bulamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet malesef sabahtan beri arıyorum ama yok bir yöntemi galiba baştan başlayacağım