K3R1M Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 635 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 İyi sosyaller herkese. Görseldeki paketler neleri içerisinde bulunduruyor? Farklarını tam bilmiyorum. Sizce hangi paketi almak mantıklı? Ve oynayan varsa hangi DLC'leri önerirsiniz?
İyi sosyaller herkese. Görseldeki paketler neleri içerisinde bulunduruyor? Farklarını tam bilmiyorum. Sizce hangi paketi almak mantıklı? Ve oynayan varsa hangi DLC'leri önerirsiniz?
DanteAlighieri Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 407 19 Nisan 2023 #2 Ben düzünü alır geçerdim. İlk DLC o kadar iyi değil. 2. DLC ise daha çıkmadı. 2. DLC de çıktıktan sonra daha iyi indirim oranlarıyla Upgradelerden birini alarak devam edebilirsin. Şuan için değmez bence.
Ben düzünü alır geçerdim. İlk DLC o kadar iyi değil. 2. DLC ise daha çıkmadı. 2. DLC de çıktıktan sonra daha iyi indirim oranlarıyla Upgradelerden birini alarak devam edebilirsin. Şuan için değmez bence.
K3R1M Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 635 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 DanteAlighieri dedi: Ben düzünü alır geçerdim. İlk DLC o kadar iyi değil. 2. DLC ise daha çıkmadı. 2. DLC de çıktıktan sonra daha iyi indirim oranlarıyla. Eki Görüntüle 1746682 Upgradelerden birini alarak devam edebilirsin. Şu an için değmez bence. Genişletmek için tıkla... Deluxe ilk DLC'yi, ultimate ise 2. yi mi içeriyor?
DanteAlighieri dedi: Ben düzünü alır geçerdim. İlk DLC o kadar iyi değil. 2. DLC ise daha çıkmadı. 2. DLC de çıktıktan sonra daha iyi indirim oranlarıyla. Eki Görüntüle 1746682 Upgradelerden birini alarak devam edebilirsin. Şu an için değmez bence. Genişletmek için tıkla... Deluxe ilk DLC'yi, ultimate ise 2. yi mi içeriyor?
DanteAlighieri Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 407 19 Nisan 2023 #4 K3R1M dedi: Deluxe ilk DLC'yi, ultimate ise 2. yi mi içeriyor? Genişletmek için tıkla... Deluxe İlk DLC ve 1-2 oyun içi eşya steamdan bakarsın detaylarına. Ultimate ise ikisini de içeriyor ve yine oyun içi skin falan var. Dosya Ekleri 1681925234745.png 28,7 KB · Görüntüleme: 42 1681925267064.png 21,5 KB · Görüntüleme: 40
K3R1M dedi: Deluxe ilk DLC'yi, ultimate ise 2. yi mi içeriyor? Genişletmek için tıkla... Deluxe İlk DLC ve 1-2 oyun içi eşya steamdan bakarsın detaylarına. Ultimate ise ikisini de içeriyor ve yine oyun içi skin falan var.