Dying Light alınır mı?

alınır hele co-op oynayacak bir arkadaşın varsa tadından yenmez. Oyunu bitirdiğim arkadaşımla terkar seriyi baştan bitirmeyi planlıyoruz hocam. İnternetten steam key satan yabancı platformlar var link atmam doğru olmayabilir araştırıp daha ucuza da getirebilirsiniz.

Alınır hele Co-op oynayacak bir arkadaşın varsa tadından yenmez. Oyunu bitirdiğim arkadaşımla terkar seriyi baştan bitirmeyi planlıyoruz hocam. İnternetten Steam key satan yabancı platformlar var link atmam doğru olmayabilir araştırıp daha ucuza da getirebilirsiniz.

Hocam öneriniz üzerine aldım teşekkür ederim daha ucuza nereden alacağımı maalesef bulamadım isim vermeniz yasak mı?

Zaten Steam'den almanız daha iyi, ayrıca onu bitirirseniz 2'yi alabiliyorsanız onu da alın ikisi de efsanedir fakat 1 daha iyi benim gözümde.

Zaten Steam'den almanız daha iyi, ayrıca onu bitirirseniz 2'yi alabiliyorsanız onu da alın ikisi de efsanedir fakat 1 daha iyi benim gözümde.

Teşekkür ederim 2'yi alacaktım fakat arkadaşlarımda yok tüm ekipçe aldık 1'i fiyatı daha ucuz olduğundan dolayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı