Dying Light alınır mı?

KadirXes

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Dying Light standart Edition 2.69 dolara düşmüş. Sizce alınır mı?

alınır hele co-op oynayacak bir arkadaşın varsa tadından yenmez. Oyunu bitirdiğim arkadaşımla terkar seriyi baştan bitirmeyi planlıyoruz hocam. İnternetten steam key satan yabancı platformlar var link atmam doğru olmayabilir araştırıp daha ucuza da getirebilirsiniz.

Hocam öneriniz üzerine aldım teşekkür ederim daha ucuza nereden alacağımı maalesef bulamadım isim vermeniz yasak mı?

Zaten Steam'den almanız daha iyi, ayrıca onu bitirirseniz 2'yi alabiliyorsanız onu da alın ikisi de efsanedir fakat 1 daha iyi benim gözümde.

Zaten Steam'den almanız daha iyi, ayrıca onu bitirirseniz 2'yi alabiliyorsanız onu da alın ikisi de efsanedir fakat 1 daha iyi benim gözümde.

Teşekkür ederim 2'yi alacaktım fakat arkadaşlarımda yok tüm ekipçe aldık 1'i fiyatı daha ucuz olduğundan dolayı.

@KadirXes, fiyatı gerçekten ucuz ve 2015'de çıkmasına rağmen türünde rakipsiz oyunlardan birisi. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…